40 вида магии тровят …

40 вида магии тровят българите

В-к “Свръхестественото”, 1993г.

Магията е древно учение, съпътствало нашата цивилизация от самото й зараждане. Знанията, свързани с нея, съзнателно са били крити и обвивани в тайнственост от вождове и шамани, защото те са им давали едва ли не безгранична власт над обикновените хора. Ще се опитам да разгранича реалната същност на това явление от суеверните наслоения, като се базирам на един от най-големите познавачи на магията – доктор Папюс, и на собствения си практически опит.

Според Папюс практическата магия представлява ”изкуство, при което динамизираната човешка воля въздейства върху живите сили в Природата”. Трябва добре да се помни, че ако човек започне да се занимава или да се интересува сериозно от магията, без да познава основните й принципи или нищо няма да разбере (това в най-добрия случай), или ще загуби нещо (при по-сериозни постъпки – дори и живота си). За съжаление, изкушението е голямо и броят на псевдомагьосниците неудържимо расте.

Какво представлява магията в наши дни? Най-просто казано, това е ”връзване” на даден човешки организъм (потърпевшия) към някакъв енергиен консуматор. Тъй като тялото на всеки човек има точно определена честота на трептение, която се импрегнира (наслагва), не е проблем да се настрои даден предмет на същата честота, но с отрицателно за целия организъм въздействие. Ще спомена само няколко примера от моята практика. Госпожа Л. От град Д. Има проблем със свекърва си и решава да се справи с нея по нетрадиционен начин. Отрязва парче от роклята й и отива при известна врачка да й направи ”магия”. След 45 дни свекървавта се разболява.
Какво е станало? Врачката е взела парчето от роклята и след осъщественото по специален начин ”вързване” то се е превърнало в отрицателно зареден носител, който постояно изчерпва биологичната енергия на пострадалата.

В България се правят около 30-40 вида магии с над 1500 разновидности. Този факт е потвърден многократно при многобройните ми срещи с наследствени магьосници. За това и многообразието на проблемите, с които идват при мен пациентите ми, е невероятно. Ето няколко характерни случая. А. От град С.: ”Цялата ми фамилия е засегната от магия. Аз съм стара мома, баща ми не иска и да знае за моето съществуване, а майка ми не е имала един хубав ден в живота си. Просто съм безсилна, не ми се живее. Понеже живея на първия етаж, какви ли не неща са ми хвърляли през прозореца – дървета, листа, черни яйца и т.н.”. след направените измервания действително установих наличието на магия и я неутрализирах.

Госпожа И. от град С.: ”Страдам дълги години от черни магии. Семейството ми се разпадна, съпругът ми отиде да живее при друга жена. Големият син напълно се откъсна от мен, а на малкия не му върви в живота. После няколко пъти посягаха на живота ми…”. Измерванията пак установиха магия!

Госпожа П. от град С.: На 28.І.1949г. неочаквано получих силни болки и щях да пометна в петия месец. Точно след 10 години – на 28.І.1959г. прекарах много тежък грип, след който дълго се възстановявах. След още 10 години – на 28.І.1969г. – се подхлъзнах и си счупих левия крак. На 28.І.1979г. си залях неволно другия крак с вряло олио – болките бяха ужасни! На 28.І.1989г. си взех отпуска и целия ден стоях вкъщи, без да върша нищо. Нищо не се случи, но след това получих увреждане на двете очи …”. с тази магия все още се боря и за сега съм успял частично да я неутрализирам.

На всеки, който се интересува сериозно, с добри мисли, с научна цел от въпроса за магиите в днешно време у нас, съм готов да предоставя богатата си колекция от документирани случаи, различни ”муски” и т.н. готов съм да обясня и на всички, които се интересуват да научат нещо повече на тази тема, с която толкова много се спекулира. Приемам всякакви въпроси на тема магии, като отговорите ми, разбира се, ще бъдат безвъзмездни. Пишете до редакцията.

Ивелин Иванов

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него