Стореното от вас зло …

“Стореното от вас зло ще се стовари върху вас с тройна сила”

Ивелин Иванов, ”Белият маг” на България

В-к ”Борба”, 2000г.

Завършил спортно училище, той става майстор на плувния спорт. Не е бил наясно какво е заложено в него (още съвсем млад), докато отишъл на лагер с Националния плувен отбор в гр. Сандански. Там в околностите на града срещнал странен човек, който му казал: ”Това, което притежаваш е много важно за хората! Помагай им!” Тая среща не му излизала от ума, след което започнал да усеща, че с него става ”нещо”: ръцете му почнали да чувстват чуждата болка и сами да се насочват към болното място…

През 1990г. Ивелин установява контакт с хора с трансцедентални способности. Започва да изучава основно радиестезия, става последовател на основателя на българската радиестезия инж. Стоян Бъчваров, чиито изледвания и трудове изучава. Завършва курсове по професионална радиестезия, участва в симпозиуми и конференции на радиестезисти и екстрасенси. Участва в международния симпозиум ”Magic International” в Барселона, Испания, през 1994г. Става последовател на д-р ”Папюс” – синоним на д-р Жерар Енкос един от най-добрите окултисти на ХІХ век. Оказва се, че той лично е свързан с древните маи. Четирима окултисти, отделно един от друг, категорично установяват това.

В кабинета му в Добрич има странни неща, между които линеал, с който измерва биоенергетичните сили, картончета за диагностика, махало, с което диагностицира човека насреща, и … най-вече пирамидата, под която е прибрал и неутрализирал безброй муски, разни предмети и заклинания, написани с кръв върху хартия – все за черни магии. Ивелин използва 7 начина за лечение, между които и с вода на принципа ”жива” и ”мъртва” вода… Но най-голям секрет е металният защитен биостимулатор, който прави за всеки човек според случая…

Ивелин обяснява, че принципът на неговата работа е радиестезия чрез махало, при което диагностицира всеки човек изцяло, всеки негов орган и открива ”другите неща” – магиите. Лекува целия спектър от заболявания, но това не значи, че лекува всичко: ”Задължително е да проверя човека по моя метод и да уточня дали мога, или не мога да му помогна – казва той. Идват хора от различни възрасти – от 3 до 93 години”.

Ивелин не признава понятието ”екстрасенс”. ”Аз съм радиестезист – природолечител – Адепт на Свещената бяла магия!” е категоричният му отговор на въпроса ми като какъв се определя. Още една странност се появява у него – писане със знаци и йероглифи, които според специалисти и археолози приличат на Ситовския надпис, издълбан в скала при с. Ситово, не разчетен до сега. Ивелин се интересува много от Практическата магия, за която написва много статии и книгата ”Отровата на магиите”, в която посочва, че 40 вида магии мъчат българите. Как и къде е изучил видовете магии: ”Някога, когато моята баба и майка ми говореха за това, аз не вярвах и казвах ”бабини деветини”. Но когато през 1990г. започнах с масажите, видях, че помагам за час – два, а след това страданието се връща. Исках да открия физическото обяснение на магическото въздействие. Отначало установих връзки с роми и с турци. Ходех по техните квартали и къщи, исках да науча нещо, но тайната много строго се пазеше. Накрая имах възможност да се сближа с едно момче – турче, потомък на наследствени магьосници от 400-500 години насам, предавали тайната от поколение на поколение, та до тоя внук!”

– Какво всъщност е магията?

– Химията, физиката, биологията и медицината водят началото си от Практическата магия – учение, забулено в тайни и мистерии, укривано от жреци и посветени. Черната магия е вмешателство в даден човешки организъм чрез енергиен консуматор – муска, предмет, храна и др., които изчерпват енергийната и имунна сила на човека.

– Каква е ролята на пирамидата?

– Пирамидата е единствената форма, която изчиства, неутрализира вредното влияние на магическите сили в магическите вещи, когато се поставят под нея! Безсмислено е да се развали магия, защото друг ще я направи отново. Аз я неутрализирам и предпазвам от нови магии със специално направени неутрализатори – биостимулатори. Засега съм разработил 12 вида биостимулатори, в които е внедрен код на древни езици.

– Какво става с тези, които поръчват магията, и тези, които я правят?

– Тези, които искат да навредят на някого, не знаят за ”бумеранга” – наказанието. ”Бумерангът” се връща различно – след 5, 10 или 15 години. А магьосниците ги чакат страшни страдания. Хората трябва да знаят какво ги чака, когато поръчват Черна магия. Магията предизвиква изразходване на лична биоенергия и изтичане на жизнена сила. Това изтичане се подчинява на ”Тройния закон” за изразходването, който гласи, че изпратеното се връща в троен размер. Всички, които правят магии, не бива да забравят, че ще им се въздаде според делата им, въпреки всички предпазни мерки, които са взели. Злото ражда зло. Като направиш зло на ближния си, неминуемо връщаш злото към себе си и няма сила, която да те спаси от него. Стореното зло ще се стовари върху извършителя с тройна сила!

– Какво е енергийният вампиризъм?

– Това се случва често между близки кръвно хора. Белези за такова нападение са нагнетяване върху жертвата негативни мисли, човекът е раздразнителен, отпаднал, сънлив, чувства се болен, отчаян и т.н.

– Как ще обясните понятието ”психофашизъм”?

– Познавам хора, които се занимават със система от дейстия върху даден човек или група от хора, като се въздейства върху психиката им, появяват се натрапчиви мисли, подчиняват се на чужда воля – получава се зомбиране …

– Какво са уроките и как да се пазим от тях?

– Пак вмешателство на отрицателна, негативна енергия – вид по-лека магия. Ако знаем кой ни урочасва, най добре е да не го гледаме в очите, а между веждите – така връщаме негативната сила обратно.

– Вярно ли е, че и лошата дума може да действа като магия?

– Да! Това е прехвърляне на негативна енергия. Действа директно и бързо. И тук се получава урочасване.

– Колко степени има магьосничеството?

– Много. Аз съм Адепт (учител на доброто). Повечето от хората, които идват при мене искат да знаят кой им е направил магия или пък искат да му върнат влиянието. Аз мога да го направя, но нямам никакво право! Реално на злото не се действа със зло! За да се неутрализира злото, трябва да се действа с добро! Ако се налага – мога да направя магия, но само за добро!

– Вашите съвети за читателите на в-к ”Борба”?

– Обичайте близките си и не правете никому това, което не бихте искали на вас да се направи! Защото всичко се заплаща и всичко се връща!

Живеем в трудно време, но нека поне да бъдем добри един към друг! На лошото да не отвръщаме с лошо!

Ивелин има кабинети в Добрич, Варна, София и Пловдив. Пътува и в чужбина.

Маргарита Атанасова

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него