Радиестезист отказва от …

Радиестезист отказва от алкохол

В-к “Труд”, 02.04.2005г.

Радиестезистът Ивелин Иванов представи новата си книга в книжарница “Труд”.

”Не съм фокусник, но съм убеден, че е достатъчно човек да прочете книгата ми, за да получи енергиен заряд”, отсече професионалният радиестезист и маг на премиерата на новата си, трета поред книга ”Отровата на магиите – единадесет години по-късно”. Екипът на книжарница ”Труд” на бул. ”Васил Левски” се беше постарал да създаде подходяща за случая мистична атмосфера с много горящи свещи, но авторът категорично отказа да прави каквито и да е демонстрации.

По-важното е, че в книгата си радиестезистът дава подробни практически съвети и лесни за изпълнение упражнения за предпазване от всякакви лоши влияния. Има и специални рецепти за отказване от алкохол и дори от наркотици.

От 15 години Ивелин Иванов изучава и практикува древна система, която неутрализира негативната енергия и зарежда вътрешна сила. Той твърди, че пъво получавал познанията си телепатично, след което ги записвал.

”Наистина, когато Ивелин е наблизо мобилният ми телефон спира да звъни, просто не знам как го прави, но винаги става така”, чудеше се негова близка, която беше сред гостите на представянето.

Калина Щерева

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него