Процедури за стегнат бюст

Продължителност: 20-30 минути
Цена: 20.00 лева

Във всички времена и епохи красивият бюст е важен естетичен и еротичен повик в общуванията между хората.

При прекомерно затлъстяване или обратно – при отпукане на кожата след продължителна диета за отслабване, при липса на устойчива връзка на гърдите с гръдните мускули бюстът изменя своята форма.

Трябва да се знае, че бюстът не е мускул, който след тренировки може да хипертрофира или да подобри своя тонус. Бюстът е жлезиста тъкан, разположена върху мускул, но поддържана единствено от кожата с различна еластичност.

За кърмачките основен проблем се явява недостатъчната кърма. Подтикнати от майчините грижи, младите жени предприемат различни мерки за повишаване на лактацията. Това води до бързо нарастване на бюста и съответно бързо намаляване еластичноста на кожата и отпускането на гърдите след спиране на лактацията.

Всичко това няма да се получи, ако разумната жена обърне внимание на бюста си навреме. Понякога се постигат добри резултати и след като бедата е дошла, но основното е профилактиката на деформацията на гърдите.

Това се постига със строен компекс от мероприятия: компетентно изградена верига от гимнастически упражнения, дихателни упражнения, подходящ енергиен, витаминозен и режим на поемане на течности, лечебен и профилактичен масаж, както и специализиран козметичен точков масаж.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него