НОВО!!!

Енергизиран фирмен знак “ЗА ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ” с разширено действие

Стикерът ни(знак с разширени параметри) вече се използва почти 6 години.За този период от време хиляди хора в България и по света се увериха в уникалните му свойства за изчистване на Електромагнитни вредни въздействия от вълни (технократни) както при ползване на GSM апарати,така и при монитори,компютри,микровълнови печки,телевизори,автомобили и много други.

Направените в България и чужбина неколкократни изследвания(както от специалисти в областа на Парапсихологията и Езотериката,така и от инженерни екипи)недвусмислено показаха редуциране на електромагнитното излъчване на изследваните устройства в различна степен,част от които може да видите по-долу!

Знакът е един от уникалните енергийни продукти на Центъра за радиестезични услуги и рекреация “МАГИЯ”.
Неговият създател и управител – радиестезистът Ивелин Иванов от 1990г. работи професионално в тази насока.
Безспорни са успехите на Центровете в неутрализиране на вредните енергийни влияния и помощта, която хиляди хора са получили в България и по цял свят.
Производството на продукти с енергийно въздействие стартира в ограничени серии от 1996г., а за първи път голямо разнообразие от над 10 изделия бе предложено на пазара през 2000 година.
Енергизираният фирмен знак “ЗА ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ” с разширено действие изчиства голяма степен от вредните излъчвания на GSM-апарати, компютри, монитори, телевизори, микровълнови печки, антенни предаватели и други.
Знакът се прикрепва плътно към устройството или близо до захранващия кабел.
Той е третиран с първична, вторична и третична енергизация.
Електромагнитните излъчвания и полета се делят на Естествени и Техногенни.Естествените са свързани с излъчванията на Слънцето,Земята,планетите и т.н.Изкуствените(техногенните) се предизвикват от плодовете на нашата цивилизация-електричеството(тук влизат различните системи за изработване,предаване и трансформиране на електрическа енергия),транспортът във всичките му разновидности,електроуредите,компютрите,мобилните телефони и много други.За човешкият организъм са вредни по-голямата част от генерираните в електромагнитния океан(който ни заобикаля отвсякъде)вълни.Електромагнитното излъчване представлява процес на изпускане на електромагнитни вълни,а скоростно движещите се електрически заряди произвеждат променливи токове.
Още в средата на двадесети век се посочват редица примери за прякото отрицателно в здравословен аспект въздействие на електромагнитното излъчване върху мозъка и централната нервна система на човека.В наши дни се смята,че даже и съвсем слабите електомагнитни импулси оказват въздействие върху човешкият организъм.
В процесът на професионалната си работа по изчистването на вредните негативни въздействия и влияния ,оказващи въздействие върху здравето на хората професионалния радиестезист Ивелин Иванов в продължение на над двадесет години замервал пряката връзка между даденото проблемно състояние,естествените излъчвания на планетата Земя,но и магнитните бури.От направеното проучване и специализираната литература той разбрал,че още през тридесетте години на двадесети век било установено,че магнитните бури на Слънцето неизбежно влияят на биологичните обекти и човека.
Този факт накарал радиестезиста да направи серия от замервания и експерименти,продължили над десет години.Оказало се,че предлаганият под търговското наименование енергизиран фирмен знак”За щастие и късмет” на Ет”Био-М”(сега Био-М Еоод)може да подпомогне (да занижи до минимум)отрицателното влияние на магнитните бури при по-голямата част от хората,потърсили помощ с такъв проблем.Още по-голям ефект се получавал,ако даденият човек използва и личен Биостимулатор-Неутрализатор.
След дванадесет-тринадесет години успешно прилагане на знакът „За щастие и късмет”(към 2006 година)все по-вече хора започнали да идват с оплаквания от сериозно главоболие или дискомфорт след ежедневно ползване на компютър или Gsm-апарат.Нова серия замервания доказали безспорната връзка между излъчваните отрицателни електромагнитни(техногенни) вълни и влошеното общо състояние на потърсилите помощ.Радиестезистът започнал да мисли за създаването на нов продукт(различен от предлаганите до момента на пазара),можещ да неутрализира вредните електромагнитни излъчвания.След тригодишни експерименти е създаден предпазен стикер-кръстен енергизиран фирмен знак”За щастие и късмет”с разширено действие.В основата му е залегнал както цялостният опит на господин Ивелин Иванов по неутрализация на вредните негативни въздействия и влияния,така и съвсем нова разработка,кодирана върху частици сребро и специални енергиини миникристали,заложени чрез енергизациите в стикера по специфична технология.Той представлява изобразения фирмен знак,върху който са вложени свойствата да поглъща вредните електромагнитни излъчвания,преобразувайки ги в безвредни за определен период от време.
Стикерът за неутрализация на вредното електромагнитно излъчване е предназначен както за индивидуална защита,така и за коригиране на вредните вълни в различните среди на местообитаване на хората и животните.Символът е за еднократна употреба-местенето му от един апарат на друг намалява до минимум изчистващите свойства на продукта!!!
Той може успешно да се използва при:
-Компютри,монитори,Gsm-апарати,антенни усилватели,микровълнови печки,телевизори,хладилници.грилове,електрически уреди и много други.
Може да се залепи на таблото на автомобила,на инвалидна количка с елзахранване,електромобил,кухненски робот и т.н.
За различните уреди се използват различен брой Стикери.
Отново повтаряме(за невярващите):
-За изминалите години хиляди хора в България и по света се увериха в уникалните свойства на Знакът с разширено действие за защита от вредните елекромагнитни вълни.
До момента са правени няколко измервания в Независими лаборатории,като едно от тях продължава и сега.Безспорните резултати в борбата с електромагнитните отрицателни излъчвания,отчетени с инженерна апаратура може да видите в Още снимки.

Символът е за еднократна употреба – местенето от един апарат на друг намалява до минимум изчистващите свойства на продукта!!!При изчерпване на заряда от енергизациите в по-вечето случаи продуктът започва да пожълтява или потъмнява.Тогава е необходимо да се замени с нов!

ВНИМАНИЕ! Всички продукти , предлагани от Центровете за радиестезични услуги и рекреация “МАГИЯ” са обект на запазена марка и са ноу и шоу-хау на фирмата “Био-М Ив.Иванов” ЕООД.

Поради зачестилите опити за продажба на фалшиви Енергийно заредени продукти,от средата на месец април 2012 година всеки един от нашите стикери и знаци се предлага само с подписан лично от господин Ивелин Иванов Сертификат,подпечатан със специален сух печат!

Цена: 11.00 лева

За количества – отстъпки! Цени и на едро!

ТЪРСИМ СЕРИОЗНИ ХОРА ЗА СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ!

РАДИЕСТЕЗИЧЕН КОМПЛЕКТ

включващ

1. Професионален радиестезичен детектор – МАХАЛО

Продажна цена: 18.00 лева

2. “Отровата на магиите – единадесет години по-късно” – третата книга на радиестезиста Ивелин Иванов съдържаща и указания по начална теоретична и практическа радиестезия (от 153 до 183 стр.).
Всяка книга от комплекта е с автограф и пожелание от автора!

Продажна цена: 8.00 лева

Цена на комплекта: 23.00 лева

Офертата важи до изчерпване на количествата.

Комплектът може да се закупи единствено от офисите на Центровете за радиестезични услуги и рекреация “Магия” в градовете Добрич и Варна или да бъде поръчан на телефон: 052645660 или 0879174014 и доставен с наложен платеж по удобен за Вас начин.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него