Никой не може да избяга …

“Никой не може за избяга от закона на Кармата – децата изплащат греховете на родителите”

В-к “Шуменска заря”, 11.08.1999г.

Гост на Петата национална конференция по приложни научни направления в Шумен бе Ивелин Иванов от Добрич – професионален радиестезист, фитотерапевт и маг Той запозна аудиторията със своя метод на анализ, диагностика и лечение, прожектира два филма за тях, а после бе любезен да даде интервю за нашите читатели.

Ивелин Иванов е майстор на спорта по плуване. От 1990 г. се занимава професионално с неутрализирането на вредни енергийни излъчвания и въздействия в различните им естествени, изкуствени и смесени разновидности. Участвал е с доклади и демонстрации в Първият международен езотеричен събор в Банкя – 1992 г., в Международния симпозиум по парапсихология – 1995 г., във Фестивала на магическото изкуство и алтернативната медицина в Барселона, Испания – 1995 г., в националния конгрес по психотроника, алтернативна медицина и природолечение. Бил е специален гост на телевизионните предавания “Третото око”, “Астрошоу” и др. Издал е книгите “Отровата на магиите”, “Моята магия – живот за доброто”.

– Г-н Иванов, откога ви наричат Маг?

– Думата “маг” има практически смисъл, докато “адепт” означава духовен учител, който не се занимава с практическото отстраняване на негативните въздействия. През 1995 г. в Барселона ми дадоха званията радиестезист, фитотерапевт, маг.

– Защо има толкова много сребро по вас? Хората предпочитат злато.

– Среброто е лунен метал и в древността то повече се е ценяло, има добро излъчване. Среброто е антибактериално, с изчистващи ефекти, поема негативните натрупвания. Със сребро се прави светена вода.

– Носите голям брой сребърни гривни.

– Пантакълът-гривна предпазва. Всяка от тия гривни е с различно излъчване. Някога рибарите са носели много злато, по 40-50 кг златни доспехи и оръжие. Освен тежест, златото е метал на Слънцето, което е по-небалансирано и е звезда. Луната е само спътник на Земята. Слънцето е по-силно. Не всеки може да го възприема.

– И все пак, до сребърните пръстени на лявата ръка има един златен, на кутрето. Защо?

– Това са особени магически връзки на 2-3 метала и 2-3 камъка с цел защита.

– Какво е пантакъл?

– Всички пръстени, синджири, огърлици образуват един или няколко защитни кръга, които предпазват от външни енергийни въздействия. Всеки кръг е основата на пантакъл. Амулетите, пантаклите и талисманите са комбинация от символи, специфични рисунки, благовония, изработени от метал, дърво, восък, камък плат или просто нарисувани на хартия.

– Скъпоценност ли трябва да са пантаклите, за да ни предпазват?

– Може да е едно обикновено камъче, намерено край морето или в планината, важното е да го обикнете и да го носите като талисман. За да стане то пантакъл, са нужни допълнителни действия с мощна защитна функция. Малко хора могат да изработват пантакли.

– Кога един обикновен пръстен може да стане магически?

– Когато човек сам си измисли модела, а още по-добре, ако си го направи сам. Някои от моите пръстени аз съм сънувал и после поръчвал. Пръстен, носен от лекар, и пръстен, носен от адвокат, например, трябва да са различни. Според енергетичните същности на личността и на дадената професия. Най-важният принцип е: човек да харесва това, което носи, и да е убеден, че то му помага!

– Коя е най-стабилната материя и най-защитният цвят?

– Доказано е, че най-стабилната форма на материята на планетата Земя е кристалът. Най-стабилният цвят е зеленият. Той носи знак “+” и знак “-“.

– Обект на вашите изследвания е невидимото. Кое ви мотивира да се занимавате с явления като магия?

– Целта ми е да докажа, че негативните влияния от този род почиват изцяло на научна основа и могат да се обяснят от позицията на радиестезията, която е физикална наука.

– За 10 години сте събрал от потърпевши 15 000 предмета-муски, разкрил сте 1500 видове въздействия на магии, 800 зловредни влияния. Кой предмет може да стане носител на отрицателна енергия?

– Всеки предмет, с който сте имали пряк контакт, може да стане носител на отрицателна информация, т. нар. муска. След определен магически ритуал, невинен на вид предмет се превръща в отрицателно зареден носител, който постепенно изчерпва нервния флуид, а оттам – и жизнената енергия на “жертвата”. У нас най-често една или две жени поръчват магия. Жените по-често се поддават на отрицателните си емоции и търсят реванш.

– Казахте, че лошата мисъл се връща 3 пъти по-силно?

– Връщането на бумеранга може да се забави, но винаги го има. Той не може да бъде спрян, тъй като силата на злото е в количеството, а на доброто – в качеството. Лошото винаги се връща към своя създател, но в утроена сила!

– И като че ли винаги потърпевши са децата, а не създателят на това лошо.

– Обикновено бумерангът не се връща към създателя, поръчителя на лошото, а към неговите деца. Те изкупуват греховете му. Това са природни закони.

– Закон за Кармата?

– Да, космически универсален закон, от който никой не може да избяга – Закона за действието и противодействието или Закона за причинността и следствието.

– И магията за любов ли е грях?

– Когато хората поръчват магия за любов, те не си дават сметка, че в нея има грях, който трябва да изплащат. Защото тя е добра за единия, но лоша за другия. От магия не са застраховани дори високопоставени хора. При мен са идвали за помощ заемащи важни постове във властта, науката, изкуството, бизнеса… Интелигентни хора се подлъгват от врачки. Лесно се манипулират.

– В напредналите индустриални държави, към които се стремим по-малко магии ли се правят?

– Сравнително по-малко. Там магиите са по-слаби и следват други традиции. Търсят ме хора от цял свят. Дори жители от Нова Зеландия и Северния полюс. Основно вредните влияния идват от сектите, които издигат магията на пиедестал.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него