Мислете, когато поръчвате …

Мислете, когато поръчвате черна магия!

* Това съветва Ивелин Иванов от добричкия Център по природолечение и радиестезия *

В Добрич наричат Ивелин Иванов добър магьосник. Той не прави магии. Не се надявайте дори, че ще изпълни желанието ви да ви направи магия за любов. Само ти разваля, т.е. неутрализира дейността на злонамерените си ”колеги” – черните магьосници. Или както всички ги наричаме врачки, майсторките на ”муски” от косми, нокти и прочие вестители на злото, от които всички се плашим. Знае ли човек – в един момент може да установи, че подобна муска някой му е сложил под дюшека. Това не е шега работа!

Мнозина знаят, че магията всъщност е ”включването” на човек към даден енергиен консуматор, като се използват негови коси и други носители на генетичния му код. И по-конкретно – отрицателен консуматор, защото магиите се правят обикновено не за добро! Никаква мистика няма тук – всичко е физика и затова може да се установи и неутрализира по чисто физичен път, с методите на радиестезията. Ивелин Иванов работи именно по този начин – индивидуално с всеки пациент. Измерва биополето, нарушенията на здравето и психокомфорта. Освен лечебни масажи, които умее, може да ви ”освободи” и от черна магия! Оказва се обаче, че има упорити злосторници, които намират време и средства периодично да пътуват до въпросните врачки и отново, и отново да поръчват магия за смърт, за болест и тъй нататък, ако случайно тя се окаже безуспешна или пък – неутрализирана. Но ”белите магьосници” са се изхитрили. Вече изработват катализатори, стимулатори и неутрализатори в Добрич – в Центъра по природолечение и радиестезия, който също носи името ”Магия”! можете да почакате в кафенето със същото име, в атмосферата на музика от Космоса!

Ивелин казва, че магиите в наши дни се различават съществено от тези в древността. Стигнал е до този извод след задълбочени занимания. Сега според него, у нас се правят 30-40 вида черни магии, а стимулаторите, които той изработва, въздействат на около 700 разновидности. Мислех си, че е достатъчно да си вярващ, да си нравствен, за да не може да те ”улови” магията! Оказва се, че съвсем не е така и, че най-удобния начин да се пазиш от уроки е – да не се пазиш! Интересно е все пак кога идва бумерангът! Както за черните магьосници, така и за нашите ”братя” – злосторници, които търсят услугите им! Нали все пак има възмездие – за всички и за всичко! И никой не може да го избегне – това е съвсем сигурно! ”Бумерангът се проявява различен – казва Ивелин – обикновено след 5, 10 до 15 години след поръчването на магията. Въпросните врачки понякога на старини ослепяват или им се случва друго нещастие. По принцип нещата стоят така: Черният магьосник за определен период си въобразява, че властва над елементалите (духовете) на злото и не може да осъзнае, че той самият е техен слуга – подвластен на тях (също като наркоманите)… А що се отнася до онези, които поръчват магиите, злото, което вършат обикновено рефлектира върху децата им или върху техните деца…”

Така че мислете, когато поръчвате черна магия. Не бъдете наивни! Справете се с враговете си по друг начин!

Емилия Ганева

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него