ЕНЕРГИЙНИ КОРЕКТОРИ©

НОВО!!!

ЕНЕРГИЕН КОРЕКТОР© – Изготвя се под формата на бижу за определен период от време, който зависи от сложноста на поръчката. В себе си ЕНЕРГИЙНИЯТ КОРЕКТОР© съдържа цялостен комплексен персонален биостимулатор – неутрализатор (по специална поръчка) + енергизиран фирмен знак на ЕТ ”Био-М” + допълнителна защита спрямо вредни въздействия.

В ЕНЕРГИЙНИЯТ КОРЕКТОР© по желание на човека може да се вградят и няколко пантакъла, полускъпоценни и скъпоценни камъни, а самият продукт допълнително може да се зареди така, че да работи и като индивидуален талисман.

ЕНЕРГИЙНИЯТ КОРЕКТОР© може да се презарежда многократно.

Заявен за патент в Патентното ведомство на Република България на 11.06.2004г., вх.№ 108758

Регистриран патент – Полезен модел в Патентно ведомство на Република България – 903 U1 – ЕНЕРГИЕН КОРЕКТОР на 11.12.2007 година.

Внимание: ” ЕНЕРГИЕН КОРЕКТОР може да поръчате САМО след направен радиестезичен рекреационен анализ на дадената личност. Макар, че продуктът има защитен Патент и се пази от защитена Марка, поради зачестилите опити за кражба и плагиатстване на наши продукти, поръчката се приема САМО лично от господин Ивелин Иванов. Цената на ЕНЕРГИЙНИЯТ КОРЕКТОР зависи от вида на материала, който се използва, от наличието на камъни, от формата, от вложените индивидуални пантакли… Всичко се доуточнява лично при срещата. Сроковете за производство са също индивидуални- в зависимост от сложността на поръчката, наличието или липсата на определената външна форма и други.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него