Вече се знае за кода …

Вече се знае за кода на Библията – тя е на 3000 години

Интересът към Ивелин Иванов – радиестезист, фитотерапевт и маг, стана причина за продължение на интервюто от миналата седмца. Той бе гост на V национална конференция с международно участие по приложни научни направления в Шумен.

– Г-н Иванов, хората не правят разлика между магия и видовете психично въздействие.

– Психичните атаки и влияния са много повече за съвременните хора днес. При магията трябва да има някакъв материален носител на енергия или информация – муска. При психичните въздействия като оръжие се използва психиката на самата жертва. Те са познати от хилядолетия – т.нар. урочасвания, лоши очи, клетви, негативни въздействия.

– Какъв е принципът на прехвърляне на негативни енергии?

– Всеки човешки организъм приема енергия чрез фонтанелата на главата. За 10 години изследвания съм установил, че мъжете приемат положителна енергия чрез лявата си ръка, а чрез дясната отдават отрицателна. При жените е обратно. Космическата енергия, приета през фонтанелата, се отдава през очите, говора и мисълта. От индивида зависи по какъв начин, с каква цел ще я трансформира и къде ще я насочи.

– Какво е урочасването?

– Прехвърляне на положителна или отрицателна енергия през очите. Може да е съзнателно, както и несъзнателно. От завист, но и от прекомерна любов. В практиката си съм срещал урочасано от майка си дете.

– Как да се предпазим от урочасване?

– Най-лесният начин е да си намокриш веждите или надвеждието със собствена урина. Моят опит доказа, че това народно поверие действа. Друг начин за изчистване на негативни наслагвания знаем от прабългарите. Те са поставяли конски кестени с изпъкналата част нагоре под всяко легло на разстояние 10-15 см един от друг, по протежение на цялото легло. По средата се разхвърлят глави лук и чесън. Помага при слабо натрупване на вредни излъчвания от естествен вид. Описал съм много начини подробно в книгите си.

– А негативната отрицателна енергия чрез говора?

– Това са т.нар. ”клетви”. Ако двама души говорят за трети, който отсъства и е чувствителен, може да получи главоболие. Понякога несъзнателно се прехвърлят негативни енергии. Спорете, без да се ядосвате, щадете себе си и близките.

– Как можем да нормализираме вътрешния си енергиен баланс, ако сме прехвърлили голяма доза негативна енергия към някого?

– Съзнателно след това трябва да правите добро. Природата обича равновесието.

– Казахте, че по Закона на кармата лошото се връща три пъти по-силно към този, който го е създал. А доброто?

– Също се връща 3 пъти по Закона на трикратността – окултен закон!

– Вече знаем за машинно психично въздействие от т.нар. психотронни генератори. Как точно става?

– Ако се установи честотното излъчване на мозъка на дадена човешка личност или човешки индивиди, хората могат да бъдат командвани и манипулирани дистанционно, чрез излъчване на психогенератора на определени импулси в диапазона на техните честотни вълни. Жертвите започват да чуват нелепи команди. Не са редки случаите на немотивирани на пръв поглед самоубийства, на неоправдана агресия към близки … Човек става зомбиран. Превръща се в играчка. Затова психотронното оръжие е по-страшно от всички други видове оръжия.

– Това са изкуствено породени външни преднамерени въздействия. А природните?

– Към природните спадат лъчението на подпочени води, кухини, натрупване на радиоактивни вещества и други.

– Древните са знаели тези неща и са се предпазвали.

– Прабългарите са строяли къщите, където е лягало кучето или конят им, т.е. където няма отрицателни излъчвания. За строеж на църквите и манастирите у нас са използвали специалист ”чувстващ” енергиите на Земята. Изследвания в Германия доказаха, че всеки шести човек е жерва на някакво въздействие от Земята. Такива изследвания са правени и в България. Дори имаше идея да се създаде карта на най-опасните геопатични зони. Като радиестезист често установявам такива – в дома, на работното място … Те не само създават дискомфорт, но и увреждат здравето. Хора споделят с мен, че когато излязат извън жилището си, се чувстват много добре. И обратно.

– Радиестезията е древна наука и доказва, че няма мътрва материя. Създаденият от вас биостимулатор подкрепя това твърдение. Нещо повече за него?

– Създал съм биостимулатор – неутрализатор, изработен в месингова капсула. Неутрализира натрупаните у нас външни негативни влияния. В нашата страна няма институция, която може да направи експертна оценка и да патентова такъв продукт. Два пъти ми предлагаха да патентовам разработките си в чужбина. Първото предложение дойде от Франция, второто – от САЩ. Но регистрирането на патент в чужбина е свързано с големи финансови разходи и време, които аз не мога да си позволя.

– Как въздействат те?

– На пациента ги предлагам след спектрален анализ. Разработил съм 12 вида биостимулатори – неутрализатори и катализатори. Те са резултат от 10 години упорити изследвания, експерименти, прецизиране на технологията на изработване, на материалите, начина на носене и разположение. Неутрализаторите са три вида – предпазват от урочасвания, магии и други. Биостимулаторите са 5 вида – изчистват натрупани негативни енергии. Всеки биостимулатор е индивидуален, различен за всеки човек. Аз нося биостимулатор от 1991 година. Биостимулаторите и неутрализаторите нямат лечебни, а изчистващи свойства.

– Трябва ли биостимулаторът да се носи постоянно, цял живот?

– Той може да се слага само при нужда, ако човек смята, че не е умишлено атакуван от вредни въздействия, но за по-сигурно – да се носи непрекъснато като талисман, бужу, което помага и защитава. В психологията на българина има много отмъщение, злоба, завист …

– Ако човек не вярва на вредни въздействия, най-вече на изкуствено създадени, предизвикани от други хора, може ли да си създаде една вътрешна психическа програма – бариера, която да го предпазва?

– Ако човек не вярва в магии, например, той до някаква степен е неуязвим. Но околко нас всичко е трансформация на енергия – положителна и отрицателна. Колкото и да сме силни, ние сме хора, а не богове. Оставаме податливи на външни въздействия. Важното е вътрешното равновесие на човека. Всеки трябва да се опита да бъде в хармония със себе си и със средата, в която живее.

– Помагали сте на хляди хора – българи и чужденци. Казвали ли сте някога на пациент: не мога!

– Правя всичко, на което съм способен, но има случаи, макар и много рядко, когато казвам: до тук съм, не мога да направя нищо повече! Някои си тръгват. Други продължават да ме търсят с думите: само като те видя или те чуя по телефона, става ми хубаво.

– Вярвате в Бог. А кръщаван ли сте в църква?

– Не! Защото почитам дълбоко всички принципи на всички религии. Работя с всички хора. Не принадлежа само на християнската религиия, т.е. не съм зависим от нея.

– Вярвате ли в прераждането?

– Да! То е доказано.

– Къде?

– Институт в Дания публикува изследванията си. Доказва, че след смъртта си човек тежи с 0,06г по-малко. Душата е по-лека от грам! В Австрия ми прожектираха филм за сърдечно-съдова операция, сниман с три камери зад стъкло, специална апаратура. Когато пациентът беше в клинична смърт, душата излезе. Когато пациентът беше отново в нормалното си състояние, живот – душата се върна в него.

– Т.е. може да се окаже, че ние не познаваме оригинала на Библията. Твърди се, че някога тя е давала описание на прераждането.

– Скоро имах пациент от САЩ. Той ми обясни за кода на Библията. След това друг мой пациент от САЩ – ядрен физик, ми изпрати книгата ”Кодът на Библията” – бестселър. Всички Библии, писани на иврит – древния еврейски език, съдържат този код. Там събитията за човечеството са описани много преди 2000 години. Т.е. Библията е създадена не преди 2000 години, както ние знаем, а преди 3000 години.

– Вие гостувате в Швеция, Испания, Австрия … Къде българите могат да ви намерят?

– По веднъж в месеца съм в София, Пловдив, Варна. В Добрич, родния ми град, работя от понеделник до четвъртък – Център по радиестезия. Може да ми изпратите в писмо малко коса и снимка за анализ, като напишете за проблема. Данните се обработват веднъж седмично. След 4 седмици от датата на полученото при мен писмо подателят ще има отговор. Може да дойдете лично в кабинета ми.

Валентина Минчева

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него