Анализи

*** Цялостен моментен спектрален анализ

Замерването се прави по свидетел (снимка, негатив на снимка, коса, нокът и други) от замервания обект. По радиестезичен път се извършва моментен спектрален анализ на общото психо-физическо състояние на дадения организъм, както и на неговия енергиен баланс.
Всичко в природата излъчва или приема вълни – това е един от основните принципи на науката радиестезия. Човешкият организъм може да се разглежда като вид отворена антена (когато човек стои без кръстосани ръце и крака).
Чрез моментния радиестезичен спектрален анализ се установяват отклоненията както на физическо, така и на енергийно ниво.
Освен всичко друго, се прави и пълна проверка на основните най-често срещани вредни негативни въздействия и влияния.

*** Частичен моментен спектрален анализ

Замерването се извършва по радиестезичен път, подобно на това при цялостния моментен спектрален анализ, но се проверява само една от системите на организма и основните най-често срещани вредни негативни въздействия и влияния.

*** Замерване на биологична съвместимост между партньори

Извършва се по личен свидетел на човека (снимка, негатив на снимка, коса, нокът и други). Прави се по два различни начина:
– Цялостен – използва се Фридманов метод за точен радиестезичен анализ, при който се установява кой от партньорите има доминираща роля в различните сфери на живота. Може да се установи цялостната съвместимост между партньорите, както и дали връзката има перспектива.
– Когато се замерват бизнес-партньори, може да се уточнят всички неясноти в работните взаимоотношения, а също и дали съвместния бизнес е перспективен.
– Когато се прави замерване на роднини, може да се изясни основата на дадени отношения, проблеми и други…
– Частичен – замерва се само моментната биологичната съвместимост между отделните партньори (мъж – жена, бизнес-партньори, роднини и други)

*** Замерване по план на жилища, офиси, автомобили и други

За този вид анализ е необходимо да се донесе точен план на даденото помещение, офис, жилище, магазин, бизнес-сгради и други подобни в мащаб 1:50 или 1:100. Задължително трябва да има отбелязана и посока Север – Юг на схемата. За автомобил е необходимо да се донесе илюстративна скица или снимка, като се знаят и основните характеристики на автомобила – кубатура на мотора, конски сили, дизел или бензин и др.

*** Изготвяне на персонални програми и диетични режими

Изготвянето се прави след цялостен моментен спектрален анализ. Включва необходимите персонални двигателни практики, различни видове упражнения (дихателни, водни, разтягащи, самомасаж и други).
Диетичният режим, който се препоръчва, е съобразен с индивидуалните особености на организма и с персоналните му проблеми.

*** Замерване на предмети, облекло, продукти и други

Извършва се радиестезично замерване на различни предмети, облекла, продукти, лекарствени средства, билки, цветове, минерали, бижута, козметика, литература, условия на живот, работна среда и други. Целта на този вид замерване е да се установи кое влияе положително и кое – отрицателно спрямо дадената личност.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него