Пирамидата ви прави сексуални

Най-силно ефикасна е “кралската крипта”

В-k. “Свръхестественото”, 1995 г.

В началото на нашия век френският турист Бовис намерил в погребалната камара на Великата Хеопсова пирамида мумифицирана котка. Този факт възбудил любопитството му и той извършил много експерименти с мумификация на месо и дребни гризачи, като описал всички опити в своя книга.

Много учени са се опитвали и се опитват да разберат в какво се състои тайната на пирамидите. Тази вълна станала още по-голяма след публикувания от чеха Дрбал патент – прибор с форма на пирамида за острене на бръснарски ножчета. С изследването на пирамидите се занимават много центрове на Колумбийския университет. Нюйорското дружество “Тот пирамид” е издало книгата “Магическата сила на пирамидите”, смятана за най-добрата от публикуваните досега на тази тема. В Лос Анжелис е създадена ЕСП – лаборатория, чийто главен предмет на проучвания са психотронните явления, в които се включват и изследвания върху пирамиди.

Институтът за астрални изследвания на фондация Джон Б. Бойл в Детройт произвежда пирамиди. Приходите от тяхната продажба се предоставят за изследвания в тази област. В Бразилия се намира институт, в който лекуват с помощта на пирамиди и се провеждат изследвания относно влиянието им над човешкото здраве.

В света се провеждат и много опити за влиянието на пирамидите върху покълването и растежа на растенията. Сред най-добрите познавачи на темата са авторите на книгите “Тайните на пирамидите” и “Психическата енергия на пирамидите” – Били Шул и Ед Петит. Те се занимават с проучване влиянието на пирамидите върху качеството на медитацията, растежа на растенията, лечение на депресии и други подобни състояния с нарушения в психичното равновесие.

Патрик Фланаган – доктор на физическите науки, с изключителна страст изследва много години пирамидите и конструира множество прибори за получаване и измерване на енергетични ефекти. Той установява, че енергията на пирамидите променя свойствата на диелектричните материали, че температурата вътре в нея е по-висока от тази отвън, а количеството на натрупаната енергия зависи от фазата на Луната, часът на денонощието, климата, годишното време и атмосферната йонизация. Фланаган пресмята, че космическите и родствените им лъчи трябва да се срещнат (пресекат) в мястото наречено “кралска крипта”, което се потвърждава с Кирлиановата фотография. Той патентова генератор от пирамиди (кръгообразна решетка), образуван от 30 алуминиеви пирамидки с височина 2,5 см, като всяка от тях е върху поставка от диелектрически материал. Генераторът може да се използва като блюдо, върху което се поставят съдове с хранителни продукти с цел консервиране.

Ерик Мак Лукан открива, че както енергизирането, така и мумифицирането са свързани с избирането на подходящо място в пирамидата. Според него най-доброто такова място е “кралската крипта”, която в Хеопсовата пирамида се намира на височина отговаряща на 1/3 от височината на пирамидата, смятано от основата. Това място представлява не само център на пирамидалната енергия, но и център на тежестта.

Джоан де Матия (Тексас, САЩ) се занимава с мумифицирането на тела с помощта на пирамиди. Най-голямата й заслуга е откритието, че енергизирането с помощта на пирамида над нормата засилва значително сексуалната възбудимост. Тя препоръчва, като първо приложение на пирамидата, поставянето й през нощта под леглото. Със своите изследвания Джоан де Матия доказва, че сънят в и под пирамидата дава такова подобрение на здравето, за което при нормални условия трябва да се чака няколко дни.

Абсолютно всички автори препоръчват употребата на пирамиди за релаксация на нервната система, успокояване на различни типове болки, невралгии, ревматични болки, мигрена и за регулиране на кръвообръщението. Пирамидата ускорява зарастването на рани, включително и оперативни, съкращава времето за лечение на счупвания и контузии. Съществува мнение, че пирамидата не само лекува, но и регулира, например кръвното налягане. Това доказват и всички мои опити. Често явление е пациентът да се чувства по-добре след десет минути сън в, под или над пирамидата, отколкото след като е спал цяла нощ в собственото си легло.

Моите опити с пирамиди започнаха през 1991 г. Използвах всички достъпни материали по темата и се опитвах да направя нещо ново, което досега не се е получавало. Започнах с опитите за енергизиране на вода. Не се задоволих с досега постигнатото, а продължих да експериментирам сам. Установих (а после разбрах, че други преди мен са го установили), че най-добрият срок за енергизиране на вода за лечение и други подобни дейности е 15 дни. Най-добри резултати (според чужди автори) се постигат след 15 – дневно енергизиране на 10 литра вода в пирамида с размер 75 см. След определените дни водата може да замести самата пирамида. Прилагам няколко рецепти за използването на такава вода. При проблем със стомашно – чревния тракт, сутрин и вечер се изпива по една чаша (200 грама) вода. При редовно използване на такава вода (за кафе, за чай или като заместител на обикновената) се установява, че тя не само лекува, но и подмладява, отбелязани са случаи в САЩ, при които хора в напреднала възраст възвръщат сексуалната си енергия, а в някои случаи, наново започва растежът на косите или спира побеляването. Приложена върху рани, тази вода е много добро средство за дезинфекция и чувствително ускорява регенерацията на увредените тъкани. Почти всички очни възпаления и язви на устните и устната кухина се повлияват много бързо. Много голямо значение във всички такива случаи има времето на прилагане. Например, ако се употреби такава вода веднага след нараняване, лечението протича безболезнено и бързо. Когато раната е от няколко дни, първата реакция е пулсиране и увеличаване на болката, а после отново се ускорява лечението. Раните при разширени вени се лекуват с вода и алуминиево фолио. Зарастват много трудно и времето на изчистване на всеки болен е индивидуално. В западните рекламни листовки се предлага на всички, които нямат радиестезични способности и не вярват, че пирамидата действа, да проверят сами. Предлага се прост опит: взема се парченце сурово месо, но да е достатъчно старо. Разделя се на две части, като едната от тях се слага в обикновена чешмяна вода, а другата – в енергизирана. След няколко дни всеки може да се убеди, че парченцето, поставено в пирамидна вода, не миреше, което означава, че то е спряло да се разлага и водата е чиста, докато другата част от месото продължава да се разлага и мирише, а водата е мътна. Пирамидната вода стимулира и функциите на растенията. Резултатът обикновено се постига чрез поливане. Описани са случаи, когато цветя, поставени в пирамидна вода, издържат много по-дълго и не увяхват, а във вазата не се отделят слузести субстанции. И още един интересен случай: препоръчах на мой пациент да си мие главата (беше частично оплешивял) с енергизирана вода. Видях го след два месеца и той имаше нормална коса без оплешивявания. Сподели, че е спазил моите указания, но всеки ден стоял по един час под пирамидка.

Продължих с опитите. Трябваше ми материал за производството на биостимулатор, който максимално да задържа пирамидната енергия и другите три вида енергии. От специализираната литература разбрах, че най-добри такива качества има алуминият. След 15 – дневно енергизиране той приема свойствата на самата пирамида и ги отдава за още 15 дни. Но в тази литература никъде не беше записано, че алуминият приема и отрицателните вълни, а това се установи след опитите с първите стимулатори. Продължих пробите и най-накрая установих, че алуминият е най-добрият метал за енергизиране и лечение (ако се спазват точните положения за енергизация), но за да се поддържа по-дълго положителната пирамидна вълна, алуминиевото фолио трябва да е поставено в месингова капсула.

Пирамидите имат огромно приложение в нашия живот, стига да използваме тяхното благотворно въздействие пълноценно. Не случайно водещата американска фирма в производството на пирамиди предлага на всеки да експериментира сам. Не случайно от години държа хиляди муски, макар и неутрализирани, под пирамиди!

Ивелин Иванов

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него