Некръстен маг разваля …

Некръстен маг разваля магии, но не мисли, че се е захванал с дяволска работа

Публикувано през 1994-95 г. на различни места

“Хора, доверете му се, той ще ви помогне!” – така започва благоденственият отзив за лечението си при добричкия маг Ивелин Иванов Д. Димов от Балчик. И е прав. Огромна папка с подобни материали ми беше предоставена като доказателство.

Мнозина от пациентите приемат Ивелин Иванов като екстрасенс, но по документи той се води радиестезист, по фирма “природолечител”, а сам по себе си се определя като Маг, адепт на Свещената магия. Но не мислете, че обстановката, в която ще попаднете при него, е мистериозна – няма плътни пердета, приглушен сумрак, загадъчни светлини и димящи свещи. Вместо това приветлива секретарка ви посреща в бара-чакалня, където може да консумирате кафе и сок, приготвени с жива вода, действаща тонизиращо и отпускащо на организма. Самият Маг е млад и симпатичен съвременен мъж. Говори за себе си без притеснение, като човек, уверен в способностите си. И самите пациенти потвърждават това. Пред кабинета му е пълно с хора, дошли със своята болка и надежда за нещо по-добро и успокояващо. Никой от тук не си тръгва без подобрение, без добра дума и съвет. Към кабинета е открит и магазин “Магия”. В него може да намерите радиестезична литература, новите издания на вестник “Свръхестественото” и библиотека “Сияние”. На достъпни цени може да закупите пирамиди, които неутрализират вредните влияния, концентрират положителна енергия, можете да наточите бръснарското си ножче в нея, да заредите батерия, да изчистите хранителни продукти от вредните вещества. Пирамидите са направени от специален материал, изработени от софийски художник, чието име е запазено в тайна. Предлагат се неутрализатори-стимулатори, неутрализатори-катализатори, които имат силата да предпазват човешкото тяло и дома от вредното влияние и черни магии. Затова г-н Иванов предупреждава, че трябва да се следи за появата на странни предмети и ако появата им е съпътствана от постоянна отпадналост и депресия, това е сигурен знак за направена черна магия. Все пак трябва да сте сигурни, че това не е самовнушение или въпросното състояние не е продиктувано от икономическите условия в страната и безработицата. Елементарни превантивни мерки против магия можете да вземете като ходите с обърнато бельо и живеете с мисълта, че такова нещо не може да ви се случи. Колкото е по-силна мисълта, толкова по-добра е защитата. И все пак в случай на подозрение, вече знаете към кого да се обърнете!

“В България се правят 30-40 вида основни магии с над 1500 разновидности. Точна система за неутрализирането на една магия няма, действа според обстоятелствата” – според Ивелин Иванов. Той не се страхува, че това, което върши, е дяволска работа, въпреки че не е кръщаван в църква. Обича да влиза във всякакви храмове и олицетворява Бог с висша сила. Отнася се скептично към “екстрасенси, махащи с ръце”. За да се постигне траен ефект, лечението би трябвало да се съчетае с масаж и билколечение. Затова той лекува комплексно целия организъм. И най-добрата реклама за него са излекуваните пациенти, които никак не са малко.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него