Меден масаж

– Меден масаж – гръб

Продължителност: 60 минути
Цена: 25.00 лева

– Меден масаж – гръб, седалище, бедра

Продължителност: 100 минути
Цена: 40.00 лева

Биологичната ценност на меда се дължи на богатото му съдържание на ензими, аминокиселини, антибиотици, хормони и витамини. Медът отдава енергиен материал за мускулите, сърцето и нервната система, увеличава умствената и физическата работоспособност, съдейства за обменните процеси в черния дроб и увеличава детоксикиращата му функция, подобрява отделителната функция на бъбреците и улеснява излъчването на отпадните продукти от организма, притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства.

Към всички тези благотворни въздействия на меда се прибавя и ефектът на масажа. Чрез система от специални техники ценните съставки на меда проникват в тялото и чрез кръвта и лимфата се насочват към вътрешните органи и системи, а на повърхността се извличат натрупаните в организма токсини – резултат от стреса, лошия въздух, вредните навици.

Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм, като е особено ефективен при: артроза (коксартроза, спондилартроза и др.), белодробни заболявания, чернодробни болести, главоболие, безсъние, депресии, синдром на хроничната умора, бавно възстановяване след тежки заболявания и други.

Този вид масаж може да се използва в рамките на антицелулитна програма.

Масажът с мед е съвършеният начин да прочистите и подобрите общото състояние на организма си, да почувствате кожата си млада, мека, копринена, стегната и с разгладени подкожни уплътнения, да дарите с нови жизнени сили ума и тялото си.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него