Извънземно послание, …

Извънземно послание, неизвестна смес и тайнствени фигури

Едно предизвикателство отправи добричкият клуб ”Търсачи на алтернативни форми на живот”, събирайки хора с паранормални способности, свидетели на НЛО, контактьори, интересувващи се от загадъчното на срещата на фаталната дата – петък, 13.

”ИДЕЯТА –

споделя председателят на клуба В. Боянов – съзряваше отдавна. Подтикнати бяхме от зачестилите странни, неподлежащи на разумни обяснения случки. Искахме да получим за тях информация от първоизточника, и на базата на тези оригинални данни да понатрупаме опит в опознаването на неизвестното. Наред с това се надявахме да предизвикаме самите феномени – хората с доказани способности. Но за съжаление, такива почти не дойдоха. Ние не се отчайваме. Това за нас беше първа по рода си среща и надявам се, не последна.”

ФЕНОМЕНИТЕ –

истинските, с неподлежащи на съмнение способности, се оказаха двама. Ивелин Иванов – маг и радиестезист, чест гост на телевизията, известен и на читателите на ”СИ”. Кратка и точна информация за науката радиестезия от него получиха присъстващите. Разяснени бяха основните принципи на действие и начини на диагноза и лечение, съпроводени с демонстрация.

ПУБЛИКАТА –

Не бе оставена да скучае, въпреки, че очакваната дискусия не се получи. Тя се въздържа да вземе отношение, независимо от това, поле за изява имаше. За разгадаване беше дадено послание от извънземен разум, прието от контактьор в Царичина. До цялостно прочитане на закодираната информация не се стигна, но опитите не бяха безрезултатни. Друго предизвикателство бяха трите кутийки, пълни с неизвестна за публиката смес. Всеки желаещ можеше да изпробва ясновидските си способности. Опитът да се разбули тайната на изсечени фигури върху камък, изхвърлян от морето между Каварна и Балчик, не бе увенчан с успех. Всичко остана в рамките на догатката и предположението.

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него