Защо не бива да се “разваля” …

Отново разговор с Ивелин Иванов на тема:

ЗАЩО НЕ БИВА ДА СЕ “РАЗВАЛЯ” МАГИЯ

В-к “Свръхестественото”, 1995г.

– Нека се върнем на тази тема, защото имам чувството, че тя доста разбуни духовете. И така, въз основва на какво твърдиш, че не бива да се “разваля” магия?

– Още в началото ще уточня, че самият аз започнах да се занимавам с тези неща, защото не им вярвах. И сега не вяврвам в магията така, както я обясняват повечето врачки, баячки и ”развалячи” на магии, но затова пък успях да си ги обясня и да докажа наличието на подобни негативни въздействия по чисто физичен път.

В началото на кариерата си като магьосник обиколих доста известни врачки и ходжи по цялата страна (разбира се представяйки се за пациент) и неизменно всички установяваха, че ”имам направена магия”, въпреки че нямаше нищо такова, аз самият се чувствах прекрасно и бях в отлично здраве. Именно по време на тези обиколки, наблюдавайки действията на ”развалячите”, установих, че те всъщност не развалят магиите, а върху старите правят нови. След процедурата пострадалият за известен период от време, който може да бъде доста дълъг, се чувства по-добре, но след това неминуемо се връщат старите симптоми или се появяват нови, още по-силно изразени.

За да се развали една магия по традиционните методи, трябва първо да се открият всички изработени носители на негативна информация (т.нар. по народному ”муски”), към които магьосникът е вързал енергийно организма на жертвата. А тези муски понякога са много, могат да се намират на най-различни, понякога доста отдалечени от пострадалия места, и откриването им, за да бъдат неутрализирани, е изключително трудно и би отнело много време. При това няма никаква гаранция, че ако ти днес си открил всички носители и си ги неутрализирал, утре ”доброжелателят” няма да спретне на жертвата си нова. И така до безкрай.

Затова реших да разработя принципно нова система на въздействие, която работи по коренно различен начин. Чрез продължителни експерименти успях да създам стимулатори – неутрализатори, които не развалят магията, а направо неутрализират всички последствия от нея за около две седмици и оттам нататък осигуряват на организма една постоянна екранирана защита. Така каквото и да се опитват после да му правят, негативното влияние просто не може да достигне до човека.

– Чувала съм случаи на пострадали, които са обиколили поне десетина врачки и магьосници из цялата страна, оставяйки значителни суми навсякъде, при това без всякакъв ефект. У тези хора естествено се формира убеждението, че всички, които се занимават с подобни дейности са шарлатани…

– Склонен съм да мисля, че повечето врачки и баячки правят това не от желание да творят зло, а просто от незнание. Въпреки, че за съжаление, изобилстват и примери за умишлена измама. При мен дойде пациент, от който бяха успели да измъкнат около 850 000 лв. При това, след като извърших измервания, се оказа, че никога не му е правена и няма магия, а проблемите му са от съвсем друго естество. Това е един от най-фрапантните случаи. Иначе, по достоверни сведения от потърпевши ”едно разваляне на магия” излиза на наивника от 5000 до 300 000 лв.

– Разбрах, че през лятото ще пътуваш до Испания. По чия покана и с каква цел заминаваш?

– Всяка година в Барселона се провежда международен фестивал на магическата наука и нетрадиционната медицина, който се организира от испанското списание ”Карма 7”.

На този форум се събират изтъкнати специалисти не само от Европа, но и от целия свят. Поканен съм от г-н Педро Палао – главен редактор на ”Карма 7” и председател на организационния комитет на фестивала, на предварителни разговори, изследвания и експерименти именно във връзка с разработената от мен методика с използване на неутрализатори – стимулатори. Ако тя бъде оценена добре от съответната комисия, ще бъда включен с доклад по тази тема за следващия фестивал в Барселона. Това ще бъде признание за нашата страна, защото до сега българин не е участвал в научната програма на фестивала.

– Пожелавам ти успех от името на редакционния екип на ”Свръхестественото”, на колегите ти от нашия консултативен център и разбира се – от името на хилядите ти благодарни пациенти, на които си върнал радостта от живота.

Маруся Петринска

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него