Българин избавил 60 хиляди …

Българин избавил 60 хиляди пострадали от магии и зло.

Само три на сто от нашенските ясновидки били истински

В-к “Труд”, 14.08.1999г.

Ивелин Иванов е роден в добричкото село Росица. Той е майстор на спорта по плуване, но се е отказал от кариерата си, защото усетил, че може да помага на хората срещу негативните явления, които ги заливат. “С това съм намерил смисъла на живота си”, твърди професионалният маг. Автор е на книгите “Отровата на магиите” и “Моята магия – живот за доброто”. В тях е изложил своя опит и който ги прочете може сам да реши проблемите си.
“Живеем в трудно време и лошото е все повече. Българите са затормозени и натоварени психически” – твърди спецът по неутрализиране на магии Ивелин Иванов. За 10 години на професионалния радиестезист и маг са се доверили над 60 хиляди души.

“Чувствам се сякаш съм на 100 години от всичко негативно, което съм видял от пациентите си”, твърди 30-годишният Ивелин. Той може да разгадае причината за всяко зло.

Според Ивелин Иванов много се спекулира с въпроса за край на света. “Ако краят беше толкова близо, форумът, събрал над 40 специалисти по радиестезия, биолокация, психотроника и експериментална биология, щеше да бъде посветен на него”, и допълва: “Много дълго хората тормозят гигантският жив организъм на планетата Земя и ако не се погрижат за него, той ще започне да ги мори”.
30-годишният маг Иванов е категоричен, че хората с неговите способности могат да бъдат безкрайно полезни за държавния просперитет. “Ние сме доказали, че имаме способности, които не са за пренебрегване”.

Според негови вещи колеги всички велики сили в света имат институти по парапсихология, които функционират от десетилетия. И в най-цивилизованото общество има хора, които се занимават със зловредни влияния, показали са проучванията на мага. Чрез радиестезичен анализ за 30-40 минути той улавя всяко лошо вмешателство. Специални махала, линеали, багети и т. нар. “свидетели” му помагат да усети не само излъчването на човешката фигура, но и на тънките пластове и тела. Непогрешно той може да установи естеството на негативните натрупвания у човека. Над 100 разновидности на вредни въздействия има в природата, но най-общо те се делят на естествени, изкуствени и смесени. Ивелин не се спира пред нищо, изправял се е дори срещу туморни образувания. “В момента работя със седем-осем раково болни, двама от тях са лекари, и са още живи и здрави” – доверява радиестезистът, но не твърди, че може да излекува страшната болест. 12 вида биостимултори, неутрализатори и катализатори срещу негативните влияния е разработил магът по своя технология. Те могат да разбият и най-черната магия и човек да заживее като новороден, твърдят негови пациенти. Най-силният стимулатор, който се използва срещу смесените зловредни наслагвания, изчиства човека след 10-20 дни. След това професионалистът установява до колко е изчистен организмът и назначава пълно неутрализиране на въздействията. Ивелин пази в тайна метода на създаване на изцерителите. Енергизиране под алуминиева пирамида е една от основните процедури при създаването. Върху алуминиево фолио и импрегнирана вълна се закодира информация. Всичко се поставя в месингова капсула, за да пази притежателя си до 3 години. Най-ефикасният биостимулатор струва 10 лева, но в чужбина го търгуват за не по-малко от 100 ДМ. За съжаление обаче у нас няма институт, който да патентова откритието. А на предложенията на Франция и САЩ българинът е отказал заради липса на средства. Завистта, злочинството и постоянството в тях са най-ужасяващата черта на българина, който все още е верен на принципа “Гледам на мен да ми е добре, а на другия да му е зле!” – разказва Ивелин. Той има колекция от близо 15 хиляди муски за лошо, които е открил у свои пациенти. Разгадавал е най-невероятни места за поставяне, но признава, че бил шокиран, когато открил, че мъж е поставил муска в женско влагалище! Магът обаче е категоричен, че по-склонни към магия са жените, които търсят реванш с трудно доказуеми средства. С помощта на ходжи и баячки и най-обикновените предмети могат да се превърнат в носители на енергия, която може да убие жертвата. Истината е обаче, че човек и сам може да си направи автомагия. “Решаваш, че някои ти мисли зло и започваш да си влияеш лошо” – разказва от опита си Ивелин. Едва три на сто от врачките у нас са такива, твърди магът и предупреждава, че всяка самозванка в гадаенето може да те залее с отрицателни вълни, без дори да иска. Радиестезистът предлага най-елементарна профилактика срещу зли очи, уроки и негативни влияния.

Достатъчно е пет-шест пъти дневно ръцете да стоят под силна струя вода за 10-15 секунди. След това се изтръскват, без да се изтриват. Друг похват е нанасяне на вода на лявото рамо с дясната длан, която е минала през струята.
Полезно е и да носите в джобовете си кестени, съветва Ивелин, защото не се знае къде ще ви връхлети лош поглед.

Най-сигурни обаче са изработените от него неутрализатори-биостимулатори, които могат да предпазят човека, жилището и офиса му. Колкото и лошо да ви правят обаче, винаги отвръщайте с добро, доверява ключа към щастието магът.

Всяка година конференцията, организирана от Научноизследователския център за езотерични науки в Шумен, завършва на мадарските скали. Земята, където е сложено началото на българската държавност, е силно въздействаща, твърдят спецове по свръхестественото. И никога не пропускат да се заредят там с положителна енергия.
“Най-феноменален е Мадарският конник, според мен той е правен много преди прабългарите да дойдат тук”, твърди Ивелин.

Цветелина Георгиева

Споделете тази страница с Ваши приятели

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Moля ако желаете радиестезичен анализ, прочетете уведомлението и попълнете декларацията към него