logo
Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Антицелулитен масаж

Продължителност: 30 минути
Цена: 25.00 лева

Масажът представлява видоизменен класически масаж със специфични похвати, целящи раздвижване на тъканите в кожата и подкожието, подобряване на кръвообрaщението, разнасяне на патологичните отлагания и засилване обмяната на веществата. Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект.

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Подобреното кръвоснябдяване подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфния застой.

За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е много важно засегнатите зони да се третират с качествени продукти. Те са или загряващи, или охлаждащи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание.

Времетраенето на процедурите зависи от възрастта и телесното тегло на жената. Ако тя е млада дама с добра обмяна на веществата и тежи около 50-60 kg , то тогава и 15 масажа биха били напълно достатъчни, за да се приведе тази фигура в добър вид и то за дълго време. Ако обаче жената е в зряла възраст, която има някакво увреждане, нарушаващо обмяната на веществата, било то хормонален проблем или стрес, и тя тежи над 65-70 kg , тогава 10-15 масажа няма да са достатъчни. При нея ще трябват минимум 20-25, за да има осезаемо намаляване на обиколката. От голямо значение е и честотата на процедурите. Те трябва да се правят всеки ден или през ден. Освен че предизвикват разграждане на мастните клетки, те допринасят за доброто моделиране на силуета.