logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Енергийните вампири са ...

Енергийните вампири са сред нас

В-к "Седмичен труд", 08.2005г.

Дори най-близките ни хора могат да черпят, осъзнато или не, нашата енергия, но има и ефикасни средства за защита.

СЪВЕТИТЕ НА ИВЕЛИН

Ивелин Иванов е радиестезист от Добрич, притежател на единствената за България запазена марка за изчистване от негативни енергии, и от няколко години прави серия от енергийни продукти за тази цел. Много хора използват неговите енергийни фланелки със запазен символ против вредни въздействия.

ВОДАТА е вид течен кристал и първото нещо, което е добре да се направи, ако се почувствате енергийно употребен, е да измиете ръцете си. Но водата трябва да пада точно върху китките, за да се улесни изхвърлянето на негативната енергия, след което ги изтръскайте. Още по-голям ефект има контрастния душ. Първо пуснете хладка вода за 3-4 минути, след това по-силна струя гореща вода. Добре е водата да пада върху тилната част, където са основните енергийни сектори.

ЖЕСТОВЕТЕ на енергийна защита могат да бъдат полезни. Един от тях е да сключите пръстите на ръцете, а само показалците да останат изправени и долепени, обърнати срещу човека, който ви създава дискомфорт. Ако съзнателно упражнявате вкъщи този жест, тялото свиква и ръцете инстинктивно застават в тази поза.

ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА може също да има голям ефект. В момента, в който усетите, че срещу ви стои човек, който по някакъв начин черпи енергията ви, представете си, че сте в метално кълбо, заобиколено от виолетова енергия – тя е последната спектрална енергия от цветовете и на практика не може да се разбие. Друг символ е мислено начертана пентаграма (петолъчка), но задължително нагоре да сочи само един лъч.

Да си представиш структура на кристала, който обичаш, е също позитивна визуализация. Това може да помогне дори ако кристалът не е в момента с теб.Емилия Димова