logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Широко затворени очи

Магьосничеството се променя с годините. Антидотите също.

Сп. "Плейбой", 2003г.


Завесата е плътно спусната и в стаята още дреме нощният мрак. Отвън обаче денят вече напира. Румяна отваря очи, без да е напълно събудена. Размърдва се, протяга левия си крак, после десния и се обръща на другата страна. Но изведнъж сънливото й движение предизвиква остра болка точно там – долу, където снощи протичаше токът на насладата.

Инстинктивно се свива на топка. Болката отново я посича. Плахо провира ръка между краката си. После бързо я измъква нагоре. Вдига я пред очите си и я разглежда, сякаш за първи път вижда собствената си длан. Лъч светлина, намерил малка дупчица в завесата, достига до ръката й и я осветява като прожектор. Кръв. Лепкава, полузасъхнала, отвратителна тъмночервена слуз. На Румяна й пречернява. Отпуска се безпомощна в леглото. Сама ли е? Опитва се да разтръска снощните спомени в главата си, по възможност – без излишни движения. Сигурно е сама. По някое време той каза, че си тръгва. Той? Кой беше той? Напряга се да си спомни името му. Напразно. Снощи се срещнаха за първи път на някакъв купон. Той я заговори. Дори нагло започна да я сваля без въведения.

А Румяна мислеше само за Ицата. Беше я зарязал, захвърлил и беше заминал с някаква фльорца нанякъде. Желанието за мъст бе обсебило съществото й. И тоя сега, какви й ги разправяше... ”Ще се чукаме ли?”, прекъсна го тя. ”Ами, щом казваш...”, стресна се той. ”Хайде тогава, тръгвай”, отсече Румяна и го замъкна у дома. Как изглеждаше той? В този миг беше без значение. Важното беше чукането – дълго, неудържимо, като никой път. Да види той, Ицата. И все пак непознатият мъж има огромен нос, да, извива се като клюн над устата, в която като раздухано от вятъра пране висят няколко криви зъба. Не е висок. Дори твърде нисък. Стига й може би до раменете. Когато ръцете й се плъзгат по гърба му, сякаш минават по неокосен треволяк.
Боже, какво беше правила с такъв ужасен мъж! По тялото й плъзна спазъм на отвращение. Но както си изисква всяко отмъщение, бяха пили и бяха се чукали на поразия. А името си той така и не съобщи. По някое време го чу да казва, че си тръгва.

И сега лежи, свита от неизвестна болка там – долу, и с окървавена ръка. Посяга още веднъж. Този път по-смело забива навътре пръст. Напипва нещо необичайно, някакво топче. Напряга се и го измъква. Болката отново я прорязва, но само за миг, след това изведнъж секва, сякаш никога не я е имало. Когато събира сили, Румяна вдига топчето и се втренчва в него. Малко сгънато листче, върху което има някакви драскулки, приличащи на йероглифи. Румяна не схваща изобщо какво се случва с нея, само че отведнъж започва да се чувства по-добре, силите й се връщат. Вече нищо не я боли. Даже усеща приятно чувство на удовлетвореност, там – долу. Става. Измива се. Ни помен от каквато и да е рана. Странното топче оставя до леглото си. Вече е до вратата, за да излиза, когато телефона звънва. Мъжът от снощи. Иска да се видят отново. Румяна понечва да откаже, но се чува как казва: ”Да, да, добре, къде ... Идвам веднага.”

Никога не съм срещала по-отвратителен мъж, разказва седмица по-късно тя на приятелките си. Но не мога да се отлепя от него. Не го искам, гади ми се от него, но обади ли се, отивам у тях, събличам се, без да каже дори дума и лягам. Иначе обичам Ицата, разбирате ли, искам да бъда с Ицата, с никой друг, само че ходя и се чукам с онзи. И аз не знам какво се случи с мен. ”Направена ти е магия”, отсича една от приятелките и я завежда при Ивелин Иванов, професионален радиестезист и маг, приема в Добрич, Варна и София.

В България се правят 30-40 вида магии с над 1500 разновидности, твърди Ивелин Иванов. Магиите имат национални особености: могат да бъдат направени от българи, турци, руснаци, цигани, копанари, арменци... Според националността на магьосника са още полинезийски, бразилски, аржентински, индиански, африкански... И тъй като България е кръстопът, както се учи още в училище, тук се кръстосват всички възможни влияния.

Въпросът за точната дефиниция на магията сигурно би затруднил и Хари Потър, Ивелин Иванов обаче има отговор: около физическото тяло на човека има още няколко фини тела – общо седем, но основноте са три: астрално, ментално и етерно. Магията е нискочестотна физикална вълна, представлява енергиен пробив на етерното и менталното тяло и достига до астралното. То се огъва и свива. Човек става поддатлив към дразнители и заболявания, усеща се отпаднал. Нарушава се минералният баланс в организма, отслабва имунната система, разстройва се нервната система. Жените са по-чести поръчители на любовна магия от мъжете. Тяхната най-застъпена цел е отмъщение. Някои мъже пък сами са в състояние да изпоолзват способностите си така, че да въздействат психически върху жените, обвързвайки ги към себе си. Най-желани и от мъже, и от жени са любовните магии. Приносителят на магическата енергия се нарича муска. Има различни видове муски, всички те съставят цялостното въздействие на магията. Такова е и листчето, което Румяна намира във влагалището си. След направата на магията Румяна се подчинява на непознатия мъж за всичкко, независимо, че не го харесва. Ако муската се завие в алуминиево фолио, за известно време негативното въздействие се прекъсва. Такъв е и първият съвет на Ивелин Иванов към пациентите, открили около себе си муски.

Най-простият начин за омагьосване за любов е следният: ако жена иска да накара мъж да се влюби в нея, капва няколко капки менструална кръв в питието, което след това любезно поднася на обекта на нейните копнежи. Отпил от ”магическата” чаша, мъжът е в краката й. Подобен ефект има, ако мъжът погълне пепелта от изгорено косъмче от пубиса. Същото се случва с жена, поела със сандвича си и мъничко от неговата ушна кал. Само че, предупреждава Ивелин Иванов, магията за любов има временно действие. Когато човек иска добро за себе си, обикновено се получава така, че то е зло за някой друг. Двойките, събрани с магия, скоро се разделят още по-нещастни отпреди. Според някои български магове магията за любов обрича след години този, които я е поръчал, на самоубийство. Само че правенето на магии е част от бизнеса с отвъдното, в който човешкият живот нищо не чини, броят се само парите. Ходжи, врачки и баячки взимат от 10 до 10 000 долара за еднократен прием според вида и сложността на магията. Не се предоверявайте на всеки, предупреждава Ивелин Иванов.

Развалянето на магия понякога може да бъде също толкова опасно, както и правенето. От каквато националност е бил магьосникът, направил магията, от такава трябва да е и този, който ще я разваля. А най-сигурното средство да останете неподвластни на магиите е просто да не вярвате, че съществуват. Това понякога помага.


Антидоти

”Направена ти е магия. На лошо вървиш. Вземи чаша захар и ела при мен днес в два часа.” Глупости, казва си Ирина и отминава ниската смугла жена, изпречила се насреща й. ”Ще дойдеш, ще видиш!”, извиква подире й жената и бързо добавя адреса си. Ирина е сериозна жена. Върти два магазина и печели добре. В два часа обаче, сякаш против волята си, се озовава на посоченото място. В чантата носи чаша захар, завита да не се изсипе. Смуглата жена се заема с развалянето на магиите. И всеки път за целта иска пари. Все повече и повече. Още и още. В края на тази история Ирина е продала един от магазините си, за да изхранва врачката. “Направена ти е магия”, казва друга жена на професор от Шуменския университет. Професорът, разведен и с деца в чужбина, приютява врачката в дома си, за да може тя по-лесно да развали магията. Месеци наред тя живее там на пълна издръжка. Един ден изчезва. Като доказателство за усърдната си работа оставя пакет захар и пакет сол.
На въдицата на врачките се ловят хора от всички социални слоеве, казва Ивелин Иванов. Врачките от своя страна са твърде хитри и избират платежоспособните. Често равностойността на ”магическите” кристали захар и сол се измерва в хиляди долари.


Баш магьосникът

Ивелин Иванов живее в Добрич. Майстор на спорта по плуване. От 12-годишен прави масаж на съотборниците си, но по това време не обръща внимание на уменията си да облекчава болката. Забелязва това едва когато е в казармата. По време на състезание по подводно ориентиране доближава ръката си до корема на превиваща се от болки състезателка от Полша. Момичето се изправя, забравя за неприятните усещания и участва в надпреварата. Като масажист в спортния клуб Добруджа се свързва с Георги Атанасов, един от доайените на радиестезията в България, който по това време работи във Варна.
От 1991 г. до днес Ивелин Иванов се занимава само с радиестезия. Целта му е неутрализирането на вредни енергийни излъчвания.


Назад към добрия стар д-р Фройд

Сексуалната енергия стои в основата на всички останали енергии. Когато тя се сдържа, последиците са два вида – или избива в психически отклонения, или се трансформира в положителна психическа енергия и тогава човек достига високи интелектуални постижения. Сексуалната енергия се заражда в точката хуей-ин, намираща се при мъжете между ануса и тестисите, а при жените – между ануса и вагината. Зарежда се постоянно. По време на полов акт тя частично намалява, но след това отново се възстановява. В началото на ХХ век англичанинът Алистър Кроули използва сексуалната енергия за развитие на магическите си способности. Той съвкуплява жена с козел, символ на Сатаната. В момента на семеизпразването на козела му реже главата. Така жената е окъпана едновременно и от спермата и от кръвта на козела. Сатанинската енергия от козела е прехвърлена върху жената и Кроули след това я използва в своите черни магии като преносител на дяволското влияние.


Казана дума

”Да не ти става! Жена ти да не ти дава! Да не се отървеш от жени!” – това са най-често срещаните клетви (които са по-долното стъпало на магията), изричани от българския народ. Повсеместно е желанието за несъстоял се сексуален живот на другия. В магическата си практика за неутрализиране на магиите Ивелин Иванов използва позасукани словосъчетания. Ето някои от тях: ”Галиминалакскитанак, хемозиготикус, мораскроликум, ибарберикис, ларисремъркс, кнахскудобурс, мластлитковиткус, венмиркнахскудобурс, кромкретус, херитедагавитмоскус, кринолелиум, еберах, елешрисествър, емърконериксон.” Тези думички носели положителна вълна спрямо неговата психика и повишавали вибрациите му до положение, от което може да помогне на другите. Това той върши чрез изработката на стимулатори, неутрализатори и катализатори, призвани да спират негативното влияние на магиите. От Патентното ведомство на 05.01.2001 г. му е издадено свидетелство за запазена марка – единствена на територията на България, отнасяща се до окултизма. Ако се надяваме само на едната ”абракадабра”, няма да стане.


Бабешки метод за пречистване

Прясно кокоше яйце се слага в съклен буркан, полива се с два пръста вода, без да се покрива. Бурканът с яйцето се поставя под леглото, на което спите. Сутринта яйцето се чуква, като съдържанието му трябва да падне във водата. Променило ли е цвета си, имате отрицателно енергийно наслагване. Ако е изцяло жълто или бяло, значи ви е направено сериозно вредно въздействие или магия. Тогава изхвърлете буркана с яйцето на кръстопът, по възможност – където не минават хора, тъй като то е поело от вашата отрицателна енергия. Правете процедурата до 9 дни, обикновено след третия ден яйцето започва да нормализира цвета си.


Вместо манивела

Скапано добричко село. Старият москвич на бай Георги не пали. Петима души го бутат – не и не. ”Вижте какво момчета”, казва бай Георги. Аз ще паля, а вие, като бутате колата, ще викате силно, колкото глас имате: ”Ташак!”. Напрегнали се момчетата, бутат и – раз-два-три – огромен ”Ташак!” се разнесъл из въздуха. След минути колата запалила. Това е енергийно въздействие, обяснява случката Ивелин Иванов. Псувните освобождават мъжа от отрицателната енергия. Псувните са необходими за мъжа също толкова, колкото му е необходима и жената.Жанина Драгостинова