logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

В предишния си живот ...

В предишния си живот съм бил зъл магьосник

Сп. "Паралели", 04.2005г.

* Ивелин Иванов издаде трета книга за справяне с магии, излекувал е много хора


Става със записване. Редиш се на опашка. Чакаш. Желаещите са много. Сеансите в София са веднъж месечно. Иначе има в Добрич, Варна ... Така е при Ивелин Иванов. Той едва ли може да лети върху метла и да играе куидич като Хари Потър, но иначе знае всичко за магиите. На пазара е третата му книга ”Отровата на магиите – единадесет години по-късно”.

Девет консуматори източват енергията ми. Зли жени са пожелали да им се махна от пътя. Лошо, лошо. Ивелин върти махало над някакъв линеал, изработен от френски професор, и обрисува в черни краски състоянието на нещастните ми вътрешни органи. Опитвам се да се съсредоточа, но погледът ми все се отклонява от множеството шарени пръстени на ръката му. Ивелин обещава да ме предпази от отрицателните енергии, да ги отклони, доброто да победи злото. Оставям се в ръцете му.

- Правя масаж от 12 годишен. Тренирах плуване и след тренировка винаги масажирах някого от отбора. Той се чувстваше добре, облекчен, възстановен от умората. Само, че аз не обръщах внимание на това, не се втренчвах в уменията си. Тък като съм от провинциален град, от Добрич, вместо да ме вземат в спортна рота, ме изпратиха на границата. В спортната рота уредиха други. Беше 1988-89 г. Видя ме треньорът на националния отбор по подводно ориентиране и ми издейства отпуск, да видя какво представлява този спорт. Заведе ме край морето на състезание. Беше краят на октомври. Студ, водата ледена. До мен бяха седнали от полския национален отбор. Една от състезателките се превиваше от болки в стомаха. А трябваше да скача във водата, да се състезава. Почувствах неясно желание да й помогна. Изобщо не подозирах за някакви лечителски способности у себе си. Обаче не върви войник да пипа жената. Случайно мина преводачът край мен, казах му за порива си. Той ме заведе при нея. Само допрях ръка до корема й. Не минаха и три минути и тя ми се хвърли на врата. Болките били минали. Това беше първият случай, когато сам се заинтригувах от себе си. Не разбрах какво и как съм направил. Поляците се оказаха по-знаещи и ми казаха, че съм бил биокоректор. Изобщо не бях чувал за това, но ми стана интересно и започнах да търся връзка с хора, по-различни от другите. Беше объркващо, защото единият казва едно, другият друго. По това време нямаше и литература.

През 1992 се отказах от плувните спортове и реших да се занимавам с радиестезия. Две години по-рано ходих на курс по радиестезия и тогава станах ученик на Георги Атанасов, един от доайените на тази наука в България. Това беше във Варна, там е люлката на радиестезията у нас. Само че преди 1990 МВР беше забранило да се правят сбирки, тъй като милиционерите смятаха, че било противодържавна дейност. Ние възстановихме курсовете.

Радиестезия означава чувствително сияние. Тя е физикална наука, която хваща определени излъчвания. абсолютно всичко материално, живо или неживо излъчва вълни. Ние живеем в океан от енергия. По отрязана коса правя спектрален анализ на човешкия организъм и установявам енергийните характеристики. За същото това нещо на лекаря ще му е необходимо повече време, дълги и сложни изследвания, за част от които даже няма апаратура у нас.

- Какво представлява магията? – не се стърпявам да питам. Освен това не крия, че съм фенка на Хари Потър.

- Магия се казва по народному – отвръща Ивелин. – Иначе това е нискочестотна вълна. Срещу вредното им влияние предлагам биостимулатор – неутрализатор. Имам запазена марка. Стотици хиляди души са минали през кабинета ми. Замерванията ми са показали, че не вредното влияние от рода на магиите носи основното нещастие за човека, а вредните излъчвания от самата земя, т.нар. естествени излъчвания. Не случайно едно време, като са строяли къща, първо са пускали кучето. Където то легне, там са слагали леглото. А преди да почне строежът, или са викали човек с такива заложби, или са пускали кон да мине. Където спре конят, там са издигали къщата. Котката пък е единственото същество, което се захранва с отрицателната енергия. От радиестезична гледна точка човек с разтворени ръце и крака представлява отворена система – от фонтанелата се получава космична енергия, която след това се отдава от ръцете или краката. По същия начин и земята получава и отдава своята положителна енергия. Биостимулаторите неутрализират натрупаната вредна енергия и след като я пречистят, предпазват от нова. Разбира се, у нас и магиите имат значение. Хората често пожелават лошо на другия.

- Обвиняват ли те в шарлатанство?

- Чувал съм какво ли не, но напоследък все по-рядко слушам обвинения.

- Как традиционната медицина се отнася към това, което правиш?

- Дълго време пренебрежително. Преди години при мен дойде известен професор, направих му анализ, казах му как да се очисти. След време го видях, бил много по-добре, обяснил на психиатъра си за мен, оня му се изсмял. Във Варна идва при мен 15-годишно момче. Казах, че е добре да бъде с родителите си и те да чуят, защото давам много информация и е хубаво да слуша и възрастен. Оказа се, че майката била известна доцентка по медицина и се смущавала да дойде. В последните години ситуацията сякаш се промени. Започнаха да идват дори доктори с проблеми, които на са разрешими със средствата на официалната медицина. От 12 години работя в поликлиника във Варна съвместно с лекари. Допълваме се в някои случаи.

- Имаш ли чувство за мисия на земята?

- Западни окултисти са ме изследвали. Според тях в един от предишните си животи съм бил черен магьосник, който е правел само злини. Затова сега съм длъжен да изкупвам това, което съм сторил преди, и да работя за доброто на хората. Това е благодарна работа, но в същото време и ужасна.

- Имаш ли здравословни проблеми?

- Разбира се. Аз не съм бог, а обикновен човек, който иска да помогне на другите хора. Не винаги мога, но важното е, че всеки път се опитвам. Не успявам да се оправя с всичките си собствени здравословни проблеми, но повечето от тях съм ги туширал. Когато започнах да се занимавам с радиестезия, бай Георги ми направи анализ и каза, че имам 13 различни проблема. Тогава му казах, че това са пълни глупости. Чувствах се добре, толкова лекари ме бяха гледали в националния отбор. Да, обаче се оказа, че тези 13 неща едно по едно избиха. Вече по-късно с новите си знания успях да ги потисна. Най-добрата защита срещу отрицателната енергия е да не се пазиш, но това означава да си на високо ниво, за да не може тази енергия да те достигне.

Трябва да тръгвам. На втратата чукат нетърпеливи пациенти. Толкова много хора, изгубили вярата си. Ивелин е убеден, че може да се изпречи на пътя на отрицателната енергия, да я възпре. Сещам се за ония зли жени, които изпиват животеца ми. Дали да не яхна и аз метлата?Жанина Драгостинова