logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Как да се предпазим?

В-к "Свръхестественото"

Всички ритуали, които създателите на магията извършват, най-просто могат да се дефинират като връзване на даден човек към определен енергиен консуматор. В такъв се превръща онази ”част” от жертвата (дреха, коса, нокти и т.н.), която е взета тайно от нея. След магически ритуал невинен на вид предмет се превръща в отрицателно зареден носител, който постепенно изчерпва нервния флуид, а от тук и жизнената енергия на нарочения човек.

Трябва да отбележа, че най-простата магия е урочасването. Механизмът при него се базира на следния принцип: хората приемат положителна енергия през едната ръка и единия крак и я отдават през другата ръка и другия крак. Космичната енергия се приема от главата и се отдава през очите. През очите се извършва и урочасването, което е предаване на негативна мисловна енергия.

Първите общи признаци при всички видове магии са: отпуснатост, отпадналост, неработоспособност, въпреки многобройните разновидности на магията, която се прави у нас, това съвсем не означава, че на всеки четирима души трима имат направена магия. По-правилно би било да се потърси причината за отпадналост, болести и т.н. във вредното влияние на геомрежата на Хартман, подпочвени води, разсеяни радиоактивни елементи, кухини и други. Тяхното отрицателно въздействие може да е причина за доста от физическите ви неразположения и психическия ви дискомфорт. Тези вредни влияния могат да се установят точно чрез широкоизвестни радиестезични методи и да се отстранят от всеки добър радиестезист.

По-сложно е, когато наистина ви е направена магия. За да се отстрани тя, е необходимо да се намерят носителите на отрицателната енергия, за да се разбере кои лоши духове оказват върху вас пагубното си влияние. При наличието на толкова много разновидности е трудно да се изгради стройна комплексна система. Примерно, намерили сте муска, написана с химикал и окачена на нещо мазно. Чували сте, че муската трябва да се хвърли в течаща вода и го правите. Водата размива химикала и отрицателните символи спират да действат, но мазното остава и след време вредното му действие става още по-активно.

Познавам около 1070 от 1500-те разновидности на магията у нас. С хвърляне в течаща вода могат да се развалят около 250-300 вида, с хвърляне в огън – 200 и т.н. най-сигурно е, ако се съмнявате, че предметът е подхвърлена ви муска, да не го пипате, а да очертаете около него кръг със собствената си сутрешна урина. Ако енергийният носител е ваша лична дреха, обърнете я на опъката страна, това подсилва имунната ви функция. Добре действат и неутрализаторите на вредни влияния. Разработил съм 12 вида неутрализатори и стимулатори. Всички са създадени на базата на информация, закодирана на древни езици, плюс импрегнирана вълна, плюс енергизирана тъкан. Най-новият вид неутрализатори се характеризират е това, че премахват магии и вредни влияния за кратък период, а след това започват да действат като биостимулатори на организма и екранират постоянна защитна система около вас. Неутрализаторите премахват отрицателното действие на около 700 от разновидностите на магията. В случаите, когато тяхната защита се окаже слаба, пострадалия може да бъде поставен на специален режим, с което вредното енергийно влияние се изчиства напълно.Ивелин Иванов