logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Те не търсят чудеса, те ...

Те не търсят чудеса, те ги създават

В-к "Свръхестественото"

* Младият маг от Добрич *


Видът му – млад, вечно усмихнат, готов да обяснява и да помага, някак си не се връзва с представите за магове и магьосници, които сме си съставили. Става много сериозен само когато обяснява колко много хора са готови да направят зло другиму, уверени, че никой няма да ги накаже за това – та кой ли съд би се занимавал например с убийство чрез магия (за съжаление, макар и рядко, и това е виждал). Разказва за магията просто и достъпно, от гледна точка на съвременната физика и само при по-близък контакт понякога споменава, че в по-тежките случаи се налага използването на традиционните магически символи и ритуали, за да се извикат на помощ добрите духове.

Още от малък е странен – на седем годинки разказвал, че си говори с някакви ”извънземни”. Разбира се, всички наоколо му се присмели. Затворил се в себе си и не заговорил повече на тази тема цели 7 години. Прабаба му била баячка, махала уроки, лекувала с билки, дядо му, макар и неук, знаел много неща, разбирал от всичко и съселяните му го почитали като мъдрец, майка му пък сънувала пророчески сънища – каквото й се присъни, все се сбъдвало. Самият Ивелин освен, че приказвал понякога странни неща, иначе бил момче като всички – луд, буен, любопитен. Четиринадесет години тренира плуване, става майстор на спорта. Прекарва по 4-5 часа на ден във водата и именно там в съзнанието му започва да звучи някакъв странен, нечуван език, с разместени срички. По време на контакти (защото като дете наистина казал истината) пишел с ръката си странни знаци и драскулки, за които някои твърдят, че приличали на древна санкритска писменост. Оказва се, че именно този език и тези знаци ще му бъдат от най-голяма полза по-късно, когато започва да се задълбочава в негативните енергийни въздействия и да търси нещо, което би могло да ги неутрализира, да повдигне занижената от магията биологична вълна на човека.

До преди 5-6 години самият той се надсмивал над приказките на майка си за врачки и магии, но по-късно, когато започнал да работи като масажист и биолечител в добричкия комплекс ”Русалка”, му направило силно впечатление фактът, че при много пациенти по радиестезичен път улавя подобни енергийни въздействия. Хората наистина се чувстват много зле, а традиционната медицина не може да им постави никаква диагноза. Опитал да въздейства в такива случаи с биополето си, но ефектът траел само около час, след това състоянието на човека отново се влошавало. Тогава с един приятел започнали да експериментират със – символи, писменост, рисунки – всичко, което бил получил по време на контактите си. След дълги опити стигнали до една комбинация от символи, която поне лабораторно действително повдигала биологичната вълна. Направили първият стимулатор – неутрализатор на магии и го изпробвали върху една пациентка (разбира се с нейно съгласие), която вече била в болница и лекарите се видели в чудо с нея – от гледна точка на медицината нищо й няма, а пък жената не можела да стане от леглото. ”Магията” подействала – след 10 дни пациентката вече си била вкъщи с чувствително подобрение. Така започнало. Сега Ивелин Иванов сам изработва 12 вида стимулатори, които неутрализират около 700 от най-разпространените видове магии. Неговият съвет е – ако сте без работа и без пари, ако по тази причина имате конфликти в семейството, в 90 процента от случаите това не е магия, а резултат от кризата в цялата страна. Обърнете се към специалист, само ако безпричинно чувствате постоянна отпадналост, вялост, неработоспособност, нервно напрежение, депресия, а лекарите не откриват нищо. Ако се съмнявате, че някакъв предмет ви е подхвърлен като носител на магия, най-добре е да го облеете със собствената си сутрешна урина. При съмнение за въздействие, веднага обърнете бельото си наопъки и така го носете. Не се страхувайте непрекъснато, че имате магия, защото така страхът и самовнушението и без магия ще ви разболеят, а и ви правят много по-уязвими към външни въздействия. И за да са по-малко магиите – обичайте ближните си и не правете никому това, което не бихте искали на вас да се направи. Защото всичко се заплаща и всичко се връща ...Маруся Петринска