logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Радиестезист бори магии ...

Радиестезист бори магии с месингови амулети

В-к "Нощен труд", 04.2005г.

Ивелин Иванов владее древно целебно учение

С помощта на собственоръчно направени биостимулатори добричкият радиестезист и маг Ивелин Иванов вече 14 г. успешно бори злонамерените въздействия и неутрализира енергийните вмешателства върху хората, узна вчера НТ.

Уникалните ”пособия” стопиращи магии, уроки и вредни излъчвания, радиестезистът изработва за не повече от 20 дни. След като се енергизира под пирамидална структура, Иванов се заема с направата на допълнителни компоненти, изграждащи биостимулаторите. Всеки от тях съдържа закодирана информация, енергизирана тъкан, импрегнирана вълна и върху всичко това отново закодирана информация. За основен материал магът използва алуминиево фолио, тъй като по думите му то най-добре ”помни” въведените данни. Накрая отделните елементи старателно се пакетират в миниатюрна месингова капсула.

”Биостимулаторите влияят директно върху фините тела – астрално, ментално и етерно, в които е натрупана негативната енергия и още след първите 10 дни я превръщат в положителна”, доверява Ивелин Иванов с пояснението, че защитната им функция при упорито носене, трае поне 3 години.

Преди да прибегне обаче към измайсторяването на чудодейните устройства, магът подлага хората, търсещи помощ, на спектрален радиестезичен анализ, чрез който засича вредните вълни, гравитиращи около тях. Пандюлата (махалото) той винаги носи със себе си и досега няма зло да му е убегнало.

За пръв път уменията си добричлията, майстор на спорта по плуване, проявил още в казармата. По време на международно състезание по подводно ориентиране Иванов облекчил коремни болки на полски състезател, полагайки за минути ръцете си върху него. От този миг животът му се преобърнал, а целебната сила, струяща от ръцете му, намирала всякакви проявления – писане на йероглифи, телепатични контакти с древни цивилизации, билкови рецепти, лечебни изчиствавщи методи и естествено радиестезия. Ненадейно и сънят му бил споходен от белобрад старец, представящ се за негов духовен водач, който бавно, но целенасочено се заел с обучението му. За няколко години тайнственият нощен гост посветил Иванов в древно знание, кодирано в системата ЕЛЕТИРАКСКЛОПУХ (включваща определени начини за позитивно мислене, специални физически упражнения, режим на хранене и енергийни защити).

Създадена преди хилядолетия в земите на древен Китай, системата, даряваща късмет, щастие и духовен комфорт, изчезва през XV век, за да се ”прероди” отново в усещанията и способностите на българския маг, отдал се изцяло в помощ на другите.

ТЕХНИКИ СРЕЩУ ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

– Започнете деня с контрасни душове – редувайте гореща със студена вода. Ръцете ви да са опрени върху плочките в банята, а краката леко разкрачени. Не се изтривайте с кърпа.

– Седнете удобно, без да кръстосвате краката и ръцете. Представете си, че контактувате с вампира. В този момент съберете пръстите на ръцете пред гърдите. Това е вид физическа бариера.

– Такива хора атакувайте, гледайки ги в точката на третото око – в средата на челото.Гергана Маринова