logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

За жертвите на магията

В-к ”Свръхестественото”,


КОДИРАНЕ

Теорията и практиката на магията непрекъснато се развиват. В наши дни това, което създателите на лоши магии извършват , е ”връзване” на даден човешки организъм към някакъв или няколко енергийни консуматори, които изсмукват биологичната или здравна вълна. Какъв е начинът за ”връзване” на човешкия организъм към енергиен консуматор? Какъв е начинът на ”правене на магия”?

Най-често се случва следното. Имате зъб на някого. Отивате при човек, който се занимава с подобен род влияния във вашия край. Чували сте, че прави магии. Естествено, първоначално той отрича. Казва, че не се занимава с направа, а с разваляне на вредните въздействия. В крайна сметка се съгласява, когато увеличите заплащането и успеете по някакъв начин да го убедите. След това иска да занесете някакви предмети на ”вашия враг” или снимка, в краен случай имената на човека и майка му. Независимо какъв предмет ще занесете от ”жертвата”, той кодира върху него честотна отрицателна вълна по определен отрицателен честотен канал според вида на вашето желание или според т.нар. магия. ”Магията” може да бъде за любов, за пари, за семейство, т.е. да няма семейство; да няма щастие; да няма благополучие; да няма здраве; да няма нормално отношение от вас към околните и обратно; да се получават психични отклонения, безплодие; неразбирателство, омраза, незачитане; безпрекословно подчинение към човека, който е предизвикал въздействието; да се получава постоянно изразена физическа или психическа болка или пък и двете; да се получава фалит във всяко начинание и други. В повечето случаи въздействията са смесени.

Всяко нещо, всеки предмет, с който сте имали пряк контакт, може да стане носител на отрицателна информация (т.нар. муска). Това е съвсем елементарно, тъй като не е никакъв проблем да се изкара честотната вълна на предмета, носител на вашата вълна, и върху оставащата честотна строго индивидуална вълна на вашия организъм да се въздейства с отрицателно наслагване. Наслагването върху носителя на вашата вълна превръща предмета в муска (носител на отрицателна енергия). Много хора мислят, че муска и магия са едно и също. Но това не е така. Муската е носителят на отрицателна информация и тя може да бъде абсолютно всичко, което носи някаква информация за човека или вълната на дадения човешки организъм. Магията е въздействието, което муската оказва върху даден организъм или върху група хора. Магията е една, докато муските може да са много. Те са носители на отрицателната енергия.

Муски могат да бъдат: коси, конци, нокти, кости, кожа, хартия, сапун, дрехи, щипки, течности, пари, накити, храна, яйца, игли, остри предмети, кукли, дървета, билки, живак, различни видове тежки метали, перушина, част от птица, жаба, прилеп, част от тялото на умряло животно, част от тялото на умрял човек, кръв, менструална кръв, ушен или маточен секрет, рибешки вътрешности, влакно, зъби, възли, змийски люспи. Отрицателно въздействие може да се осъществи и чрез кодиране по мисловен път, ”връзване” към геомрежа, към радиоактивни и токсични вещества, отрови, към магнитна земна отрицателна енергия; към изкуствено предизвикана магнитна енергия, чрез муски и предмети, символи на тайните общества, ритуали и предмети на сатанинските секти и т.нар. Гримоари (книги, в които са описани всички магически въздействия). Естествено, могат да се използват и много други видове муски и те да са коренно различни от посочените тук.

ОГЪВАНЕ НА АСТРАЛНОТО ТЯЛО

След определен магически ритуал, невинен на вид предмет се превръща в отрицателно зареден носител, който постепенно изчерпва нервния флуид, а оттам и жизнената енергия на ”жертвата”. Първото, което може да се забележи при човек с такива наслагвания, е огъване на астралното му тяло. Около физическото тяло има още няколко фини тела. Общо те са 7, но основните са астрално, ментално и етерно.

Магията всъщност представлява енергиен пробив на етерното и менталното тяло, който достига до астралното.

ЗЛОБА, ЗАВИСТ

Първият случай на въздействие, от рода на магия, с който се сблъсках в моята практика, беше една жена, която доведоха в много лошо общо състояние. Имаше спазми, постоянни напъни за повръщане, болки в областта на стомаха. Тогава работех само с енергетичните усещания на организма, т.е. контактен и безконтактен масаж. Установих, че има цялостен дисбаланс на енергийното състояние. Опитах се да й помогна чрез акупресура и допълнителни масажни процедури, които прилагах, но подобрение на състоянието имаше само за 1-2 часа. Много се изненадах, тъй като обикновено в такива случаи ефектът траеше поне за ден-два. Същото се повтори и на следващия и по-следващия ден. Консултирах се с тогавашния ми учител по радиестезия и той ми обясни, че нивото на аргон в мозъка на жената е завишено. Това беше неговото обяснение за магия. По това време все още не вярвах в съществуването на подобни въздействия и се мъчех по всякакъв начин да докажа, че магии не съществуват. Трябваше да се срещнем с жената след почивните дни. Но когато й прилошало отново, не издържала и отишла при една от най-известните врачки в региона. Тя й поискала черна кокошка, ползвано бельо, вода от три чешми, ключ, захар и сол. Когато всичко било доставено, врачката заклала кокошката и с кръвта й написала някакъв арабски текст на три листчета. Първото жената трябвало да глътне веднага, второто да постави в сутиена си, а третото в къщата си. В стомаха на кокошката врачката зашила бельото (бикини и потник), като поръчала да я закопаят в турски гроб. В понеделник жената не можа да дойде на срещата. Беше постъпила в болница. Нейни близки ми донесоха изписаните с кръв листчета. Измерванията ми установиха, че това са муски, носители на магия, направени за смърт. Трябваше ми доста време, за да разбера, че жената беше попаднала на същата врачка, направила й първоначалната магия. Явно тя беше решила при удалата й се възможност да довърши въздействието тотално и директно.

Точно този случай ме подтикна да започна да се занимавам по-задълбочено с изучаването на окултните науки и по-специално на магията.

Всичко разказано, може би ви звучи странно и невероятно, но това е само малка част от безбройните случаи, които срещам в всекидневната си практика. За съжаление, има хора, чието единствено занимание е да вредят на околните. От години се занимавам с подобни влияния и винаги съм се удивлявал на силата и постоянството на злобата, завистта. Няма град или село у нас, в което някой да не се занимава с направата на магии или пък с разваляне на магии, но без да познава теорията на учението и без да знае как точно се неутрализира подобно въздействие. Такава некомпетентна намеса често води до необратими последици, пред които и професионалният маг е безпомощен.

Моята неофициална и тъжна статистика сочи, че едва около 3% от нароилите се врачки, баячки, магьосници и др. притежават наистина паранормални умения в развит вид. Преобладаващата част обаче са чиста проба шарлатани, които са усвоили някои техники за въздействие върху психиката на човека. Известна вина за страданията си имат и жертвите – много от тях, макар и да не го осъзнават, съвсем целенасочено искат да бъдат лъгани. Това не е самореклама, а опит, натрупан с годините професионална работа.

СЛУЧАИ

При мене дойде силно притеснен мъж. Ходил при местна ясновидка, която му казала, че в семейството му има няколко вида магии, направени за смърт, като най-силно било влиянието върху дъщеря му. За ”разваляне” на магията ясновидката поискала голяма сума пари, черна кокошка и други предмети, като му забранила да се вижда с останалите членове на семейството. Така го наплашила, че на нещастния баща не му оставало нищо друго, освен да й се подчини. Естествено – кой не би направил всичко за детето си?!

Моите изследвания установиха, че дъщеря му никога не е имала магия, а при другите от семейството имаше подобно влияние, но в много по-слаб вид от описаното. Посъветвах човека да отиде и каже истината на ”ясновидката”, но той не посмя, защото госпожата задържала снимките на всички членове на семейството като застраховка.

Възрастен господин дойде при мен и с безапелационен тон ме уведоми, че съм длъжен да му спра хемодиализата и да го излекувам. Бил гледал телевизионни предавания, в които съм помогнал на други хора и бил сигурен, че ще успея и в неговия случай. След анализа загубих час и половина в безполезни опити да го убедя, че ако преустанови хемодиализата, има реална опасност за живота му. Беше обиколил страната – ходил при различни лечители, които му обещавали да го излекуват, но повечето от тях само му взели парите. Можех да облекча състоянието му, но не и да спра хемодиализата. Установих, че господинът е съгласен да продължат да го лъжат, но не и да приеме истината.

Спомням си друг подобен случай. Една жена дойде много травмирана от проблемите на сина си – 17-18 – годишно момче. Разказа ми, че е обиколила почти всички по-известни врачки в страната и винаги й казвали, че синът й има направена магия. Всички правили по нещо за да му помогнат – давали му да пие най-различни води, течности, примесени с кръв, живак, различни вещества, някои от които наркотични. Състоянието се подобрявало за известно време и след това се влошавало още повече, докато в един момент толкова рязко се влошило, че момчето постъпило в психиатрия. Измерването, което направих, установи, че в началото момчето не е имало абсолютно никакви външни негативни въздействия и влияния. Оплакванията му са били изцяло свързани с общото функционално състояние на организма и психиката му. В случая последната врачка, която обещала да развали въздействието, беше взела огромна сума под формата на скъпи подаръци. Не се бе посвенила да получава дивиденти от човешкото нещастие.

Ето друг парадоксален случай. Дойде плачеща майка, която ми обясни, че има големи проблеми със сина си. Младежът имал леки умствени увреждания и някой я посъветвал да се обърне към известна врачка. За около година тя измъкнала огромна сума пари под формата не на пари, а на подаръци, за да не може нищо да се докаже. Моите изследвания в този случай установиха, че на сина й е направена магия от много силен вид. Магията беше направена по поръчка на жена и тази жена беше ... майката! Отишла за добро при врачката. Врачката искала да помогне, но не е познавала добре теорията на ”помощта” и просто се е облагодетелствала. Майката сама е допринесла за лошото здравословно състояние на детето си, което след ”помощта” се беше влошило още повече.

Опитах се да обясня на жената, че тя самата е виновна за проблемите на сина си, но тя не ми повярва и не пожела да приеме истината.

Не вярвайте безрезервно на всичко, което сте чули, чели или видели по телевизията! Ако ви кажат, че ви е направена магия, първо преценете всички доводи ”за” и ”против” и тогава се съгласявайте с чутото. Ако някой твърди, че ”лекува” всичко или може да помогне във всички случаи, бъдете сигурни, че е шарлатанин. В действителност такъв човек може да се опитва да се справи с целия спектър на заболявания, но това далеч не означава, че може да помогне на всички. Съществуват обективни реалности, които правят това невъзможно. И нещо много важно – не се доверявайте и не се оставяйте в ръцете на ”спасител от злото”, който не ви оставя възможност за избор. Отстоявайте правото си да получите повече конкретна информация, да обогатите познанията си и да прецените сами дали този човек наистина може да ви помогне или само изнудва или манипулира.Ивелин Ивавнов