logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Отрицателния магнетизъм

В-к "Свръхестественото"

* Ивелин Иванов ви съветва как да изчистите отрицателния магнетизъм

* Запознава ви с основните видове вредни енергийни въздействия


В природата съществуват различни видове въздействия. Най-простото им разделение е на положителни и отрицателни. Естествено, могат да се правят и много други разделения, но те повече интересуват специалистите и едва ли някой, без особени интереси към Окултизма, ще се занимава с тях.

Вредните влияния се делят на: естествени, които могат да имат природен или космичен характер, изкуствени породени от външно въздействие и смесени.

Сред естествените са: геомрежите на Хартман и Къри, вредните теурични вълни от подпочвени води и подземни кухини, наслагването на земните пластове, отрицателните земни зони, естествения земен магнетизъм, естественото излъчване на разсеяни радиоактивни елементи, естественото наслагване на отрови и др.

Към изкуствените на първо място спадат връзванията на даден човешки или животински организъм към енергиен консуматор (това явление по народному се нарича магия); изкуствени вредни влияния са психичните въздействия, психофашизмът, урочасвания, клетви, лоши очи, обръщането на биополето на определен индивид или на група от хора.

Смесени въздействия са: геомрежа + псивъздействие; магия + псивъздействие; вредни теурични вълни от подпочвени води + псивъздействие; магия чрез връзване към геомрежа; магия чрез връзване към подземни кухини; геомрежа + вредни вълни; земни отрицателни зони + наслагване на отрови.

В моята лечителска практика и при трите вида влияния почти винаги се среща силно завишено ниво на магнитна отрицателна енергия. Първите симптоми при всички видове магнитна енергия са свързани с чувството, че когато пипнете метален, пластмасов или бакелитен предмет, ви удря ток или изскачат искри. Наблюдавал съм и други интересни проявления на явлението: например, роднини, седнали един до друг, чуват и усещат пропукване на....., човек с такова влияние скача като ужилен, с чувството, че е пипнал гола жица. Имаше и няколко фрапиращи случая, когато дете докосва последователно няколко електрически уреда и те гръмват.

Магнетизмът е два вида: положителен и отрицателен. Положителният се характеризира с умението да извличаш подобно на магнит болките на другите, да лепиш метални предмети по дланите на ръцете, гърдите, гърба или по цялото тяло, да мумифицираш предмети само чрез докосване или от разстояние.

Ще се спра главно на отрицателния магнетизъм, тъй като моята цел винаги е била да неутрализирам пагубното му влияние. Първото и най-слабо проявление на явлението е временната невъзможност да имаш нормални усещания с пръстите на ръцете си и вместо тях изпитваш силно изтръпване, мравучкане. При по-висока доза, идва чувството, че те удря ток при докосване на предмети или течности. Отрицателният магнетизъм, бавно и невидимо, пренатрупва в организма отрицателен заряд и ви превръща в акумулатор на отрицателна енергия. Такива хора ще разпознаете лесно в компания. Те нямат желание за веселие, а понякога могат неусетно да обърнат в траурно настроението на всички присъстващи.

Отрицателният магнетизъм има няколко допълнителни разновидности. Най-силен вид отрицателна магнитна енергия има, когато върху даден индивид въздействат някакви вредни земни естествени лъчения, съчетани с въздействия, предизвикани отвън, по изкуствен път.

Има методи за изчистване на отрицателния магнетизъм. Най-простият от тях е, да се обливат китките на ръцете 5-6 пъти на ден със силна струя течаща студена вода, в продължение на 30-40 секунди около 10 дни. Друг начин е да се обливат целите ръце до раменете сутрин и вечер със студена или с хладка вода. Намокрените места не се изтриват, а се изтръскват силно 3-4 пъти и се оставят да изсъхнат.

По-сложните изчистващи системи включват редуване на душове с топла и хладка, с топла и студена, с хладка и студена вода, като след всяка процедура ръцете се залепват на плочките в банята за 2-3 минути, а краката са боси. Много добре действат ежедневните разходки от 10 до 30 минути в гора. За по-голямата част от мъжете е подходяща борова, букова, дъбова гора, а за жените – липови, брезови, ясенови дървета. Разходката може да се допълни с облягане на дърво от съответния вид за няколко минути. По принцип, най-силната система за изчистване на отрицателен магнетизъм е заземяването. Дедите ни са лекували ударен от гръмотевица човек като са го закопавали до шията в рохкава пръст и повечето от тези пациенти на Земята са оживявали. Обяснението е просто: в пръстта се съдържат всички видове метали и вещества, които са налице и в човешкия организъм. въпросът е, че при нас тия вещества са в колоидно (разтворено) състояние. Как може да се използва тази най-силна чистеща система в наши дни? Достатъчно е да имате голямо стайно растение: филодендрон, палма, фикус. Разрохкайте леко пръстта и пъхнете в нея върховете на пръстите си до първата свивка. Заземяването продължава от 10 до 45 минути, съобразно степента на натрупания отрицателен магнетизъм. Разбира се, може да се използва и сандъче с пръст, без растение, но ефектът е по-пълен, по-траен и ефикасен с него. Според Окултизма, растенията са живи и мислещи системи, които разпознават кой ги обича и му помагат.

Това са основните методи за изчистване на отрицателен магнетизъм. В моята практика, освен биостимулатор – неутрализатор, прилагам поне една от тях. Те са доказали доброто си въздействие. Трябва да знаете още, че системното им прилагане спомага за добро самочувствие, повдига тонуса, прочиства ви от отрицателни мисли и емоции. Процедурите са лесно изпълними, приятни и полезни, тъй като освен отрицателния магнетизъм изчерпват и някои от другите видове вредни енергиини влияния.