logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Постигнати са феноменални ...

Постигнати са феноменални и за Европа резултати

В-к ”Свръхестественото”

Предпоследния месец на годината, която си отиде, Ирина и Ивелин Иванов доказваха възможността си в няколко централни градове на Европа. Пробивът на част от екипа на ”Свръхестественото” беше изключителен. Въпреки огромното количество на сензитиви от цял свят пред офисите, в които приемаха двамата, не спираха опашките от хора. Двамата имаха изяви пред телевизионни канали и радиоучастия. Тук ще отбележим само няколко от случаите, които възпламениха духовете и създадоха нестихващ интерес.

В областта на прогностиката се сбъднаха десетки предвидени от Ирина събития, от банкови фалити до осуетяване или преодоляване на рискови ситуации от обществен и личен характер. Откриха се изчезнали хора, направиха се прогнози за цялостното здравословно състояние на известни личности. В областта на дистанционното лечение се отбелязаха излекувания от улцерозен колит до напреднал стадий на белодробен рак, подобряване на общото състояние вследствие на мултипленна склероза и инфекциозен артрит. Разработена и експериментирана още в София програма за дистанционна диагностика даде и продължава да дава феноменални резултати. Измежду най-интересните случаи беше този на тежко мозъчно заболяване с почти пълен разпад на функциите на крайниците. Пациентката е имала три поредни операции в световноизвестни клиники без почти никакъв резултат. Беше й поставена новва диагноза и след три дистанционни сеанса положението рязко се подобри: изчезнаха произволните движения на крайниците, възвърна се паметта и нещата като общо вървят към бързо подобрение.

Съвсем не на последно място тук трябва да споменем дистанционните въздействия върху определени ситуации и личности с цел по-бързото развитие на определени факти, чието забавяне има негативни последици.

Създадените от Ивелин Иванов неутрализатори на негативни енергии също се радваха на голям успех.

Поканите за различни краища на света са многобройни. Вероятно още веднъж ще се потвърди поговорката, че никой не е пророк в собствената си родина.