logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Вече се знае за кода ...

Вече се знае за кода на Библията - тя е на 3000 години


Интересът към Ивелин Иванов – радиестезист, фитотерапевт и маг, стана причина за продължение на интервюто от миналата седмца. Той бе гост на V национална конференция с международно участие по приложни научни направления в Шумен.


- Г-н Иванов, хората не правят разлика между магия и видовете психично въздействие.

- Психичните атаки и влияния са много повече за съвременните хора днес. При магията трябва да има някакъв материален носител на енергия или информация – муска. При психичните въздействия като оръжие се използва психиката на самата жертва. Те са познати от хилядолетия – т.нар. урочасвания, лоши очи, клетви, негативни въздействия.

- Какъв е принципът на прехвърляне на негативни енергии?

- Всеки човешки организъм приема енергия чрез фонтанелата на главата. За 10 години изследвания съм установил, че мъжете приемат положителна енергия чрез лявата си ръка, а чрез дясната отдават отрицателна. При жените е обратно. Космическата енергия, приета през фонтанелата, се отдава през очите, говора и мисълта. От индивида зависи по какъв начин, с каква цел ще я трансформира и къде ще я насочи.

- Какво е урочасването?

- Прехвърляне на положителна или отрицателна енергия през очите. Може да е съзнателно, както и несъзнателно. От завист, но и от прекомерна любов. В практиката си съм срещал урочасано от майка си дете.

- Как да се предпазим от урочасване?

- Най-лесният начин е да си намокриш веждите или надвеждието със собствена урина. Моят опит доказа, че това народно поверие действа. Друг начин за изчистване на негативни наслагвания знаем от прабългарите. Те са поставяли конски кестени с изпъкналата част нагоре под всяко легло на разстояние 10-15 см един от друг, по протежение на цялото легло. По средата се разхвърлят глави лук и чесън. Помага при слабо натрупване на вредни излъчвания от естествен вид. Описал съм много начини подробно в книгите си.

- А негативната отрицателна енергия чрез говора?

- Това са т.нар. ”клетви”. Ако двама души говорят за трети, който отсъства и е чувствителен, може да получи главоболие. Понякога несъзнателно се прехвърлят негативни енергии. Спорете, без да се ядосвате, щадете себе си и близките.

- Как можем да нормализираме вътрешния си енергиен баланс, ако сме прехвърлили голяма доза негативна енергия към някого?

- Съзнателно след това трябва да правите добро. Природата обича равновесието.

- Казахте, че по Закона на кармата лошото се връща три пъти по-силно към този, който го е създал. А доброто?

- Също се връща 3 пъти по Закона на трикратността – окултен закон!

- Вече знаем за машинно психично въздействие от т.нар. психотронни генератори. Как точно става?

- Ако се установи честотното излъчване на мозъка на дадена човешка личност или човешки индивиди, хората могат да бъдат командвани и манипулирани дистанционно, чрез излъчване на психогенератора на определени импулси в диапазона на техните честотни вълни. Жертвите започват да чуват нелепи команди. Не са редки случаите на немотивирани на пръв поглед самоубийства, на неоправдана агресия към близки ... Човек става зомбиран. Превръща се в играчка. Затова психотронното оръжие е по-страшно от всички други видове оръжия.

- Това са изкуствено породени външни преднамерени въздействия. А природните?

- Към природните спадат лъчението на подпочени води, кухини, натрупване на радиоактивни вещества и други.

- Древните са знаели тези неща и са се предпазвали.

- Прабългарите са строяли къщите, където е лягало кучето или конят им, т.е. където няма отрицателни излъчвания. За строеж на църквите и манастирите у нас са използвали специалист ”чувстващ” енергиите на Земята. Изследвания в Германия доказаха, че всеки шести човек е жерва на някакво въздействие от Земята. Такива изследвания са правени и в България. Дори имаше идея да се създаде карта на най-опасните геопатични зони. Като радиестезист често установявам такива – в дома, на работното място ... Те не само създават дискомфорт, но и увреждат здравето. Хора споделят с мен, че когато излязат извън жилището си, се чувстват много добре. И обратно.

- Радиестезията е древна наука и доказва, че няма мътрва материя. Създаденият от вас биостимулатор подкрепя това твърдение. Нещо повече за него?

- Създал съм биостимулатор – неутрализатор, изработен в месингова капсула. Неутрализира натрупаните у нас външни негативни влияния. В нашата страна няма институция, която може да направи експертна оценка и да патентова такъв продукт. Два пъти ми предлагаха да патентовам разработките си в чужбина. Първото предложение дойде от Франция, второто – от САЩ. Но регистрирането на патент в чужбина е свързано с големи финансови разходи и време, които аз не мога да си позволя.

- Как въздействат те?

- На пациента ги предлагам след спектрален анализ. Разработил съм 12 вида биостимулатори – неутрализатори и катализатори. Те са резултат от 10 години упорити изследвания, експерименти, прецизиране на технологията на изработване, на материалите, начина на носене и разположение. Неутрализаторите са три вида – предпазват от урочасвания, магии и други. Биостимулаторите са 5 вида – изчистват натрупани негативни енергии. Всеки биостимулатор е индивидуален, различен за всеки човек. Аз нося биостимулатор от 1991 година. Биостимулаторите и неутрализаторите нямат лечебни, а изчистващи свойства.

- Трябва ли биостимулаторът да се носи постоянно, цял живот?

- Той може да се слага само при нужда, ако човек смята, че не е умишлено атакуван от вредни въздействия, но за по-сигурно – да се носи непрекъснато като талисман, бужу, което помага и защитава. В психологията на българина има много отмъщение, злоба, завист ...

- Ако човек не вярва на вредни въздействия, най-вече на изкуствено създадени, предизвикани от други хора, може ли да си създаде една вътрешна психическа програма – бариера, която да го предпазва?

- Ако човек не вярва в магии, например, той до някаква степен е неуязвим. Но околко нас всичко е трансформация на енергия – положителна и отрицателна. Колкото и да сме силни, ние сме хора, а не богове. Оставаме податливи на външни въздействия. Важното е вътрешното равновесие на човека. Всеки трябва да се опита да бъде в хармония със себе си и със средата, в която живее.

- Помагали сте на хляди хора – българи и чужденци. Казвали ли сте някога на пациент: не мога!

- Правя всичко, на което съм способен, но има случаи, макар и много рядко, когато казвам: до тук съм, не мога да направя нищо повече! Някои си тръгват. Други продължават да ме търсят с думите: само като те видя или те чуя по телефона, става ми хубаво.

- Вярвате в Бог. А кръщаван ли сте в църква?

- Не! Защото почитам дълбоко всички принципи на всички религии. Работя с всички хора. Не принадлежа само на християнската религиия, т.е. не съм зависим от нея.

- Вярвате ли в прераждането?

- Да! То е доказано.

- Къде?

- Институт в Дания публикува изследванията си. Доказва, че след смъртта си човек тежи с 0,06г по-малко. Душата е по-лека от грам! В Австрия ми прожектираха филм за сърдечно-съдова операция, сниман с три камери зад стъкло, специална апаратура. Когато пациентът беше в клинична смърт, душата излезе. Когато пациентът беше отново в нормалното си състояние, живот – душата се върна в него.

- Т.е. може да се окаже, че ние не познаваме оригинала на Библията. Твърди се, че някога тя е давала описание на прераждането.

- Скоро имах пациент от САЩ. Той ми обясни за кода на Библията. След това друг мой пациент от САЩ – ядрен физик, ми изпрати книгата ”Кодът на Библията” – бестселър. Всички Библии, писани на иврит – древния еврейски език, съдържат този код. Там събитията за човечеството са описани много преди 2000 години. Т.е. Библията е създадена не преди 2000 години, както ние знаем, а преди 3000 години.

- Вие гостувате в Швеция, Испания, Австрия ... Къде българите могат да ви намерят?

- По веднъж в месеца съм в София, Пловдив, Варна. В Добрич, родния ми град, работя от понеделник до четвъртък – Център по радиестезия. Може да ми изпратите в писмо малко коса и снимка за анализ, като напишете за проблема. Данните се обработват веднъж седмично. След 4 седмици от датата на полученото при мен писмо подателят ще има отговор. Може да дойдете лично в кабинета ми.Валентина Минчева