logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Радиестезист отказва от ...

Радиестезист отказва от алкохол

В-к "Труд", 02.04.2005г.

Радиестезистът Ивелин Иванов представи новата си книга в книжарница "Труд".

”Не съм фокусник, но съм убеден, че е достатъчно човек да прочете книгата ми, за да получи енергиен заряд”, отсече професионалният радиестезист и маг на премиерата на новата си, трета поред книга ”Отровата на магиите – единадесет години по-късно”. Екипът на книжарница ”Труд” на бул. ”Васил Левски” се беше постарал да създаде подходяща за случая мистична атмосфера с много горящи свещи, но авторът категорично отказа да прави каквито и да е демонстрации.

По-важното е, че в книгата си радиестезистът дава подробни практически съвети и лесни за изпълнение упражнения за предпазване от всякакви лоши влияния. Има и специални рецепти за отказване от алкохол и дори от наркотици.

От 15 години Ивелин Иванов изучава и практикува древна система, която неутрализира негативната енергия и зарежда вътрешна сила. Той твърди, че пъво получавал познанията си телепатично, след което ги записвал.

”Наистина, когато Ивелин е наблизо мобилният ми телефон спира да звъни, просто не знам как го прави, но винаги става така”, чудеше се негова близка, която беше сред гостите на представянето.


Калина Щерева