logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Победената магия или ...

Победената магия или неутрализиране на злото

Черната магия е зло, което съпътства човека от зората на раждането му. Нито кладите, нито пренебрежителното материалистично неверие можаха да се преборят с нея. Тя продължава да трови живота ни и да шества победоностно, въпреки твърденията на учените – материалисти, че такова животно няма!

Добре, но ако животното съществува, как изглежда то? Отговор на този въпрос ще намерите във видеокасетата на нашия сътрудник Ивелин Иванов. След успеха на книгата ”Отровата на магиите”, в тази касета авторът нагледно обяснява принципа на енергийното въздействие при различните магьоснически техники, пораженията, които те нанасят върху човека и семейните му взаимоотношения. Магията, казва Ивелин Иванов, не е плод на нашето суеверие, раздухвано от алчното невежество на врачки и баячки. Тя е вид реално енергийно насилие, което се извършва върху астралното тяло на жертвата и в зависимост от намеренията и познанията на агресора, може да погуби дори човешкия живот. Напоследък още едно ново зло нахлува редом със старите магьоснически практики – психовъздействията! Най-краткото определение за тях е: група от хора със силна енергетика и мощна, тренирана психика извършват дружно, координирано и целенасочено психично въздействие върху подсъзнанието на конкретен човек. Въздействието е невидимо, безболезнено, на пръв поглед необяснимо. Но резултатите от него могат да бъдат пагубни и все в диапазона на злото, на физическия и психически дискомфорт: постъпки, чужди на духовността и манталитета на обработвания човек, постъпки, които той извършва несъзнателно, за които после съжалява и няма логично обяснение, несвойствено забравяне, несвойствено реагиране към събитията, към личности, безсилие в ситуации, с които преди се е справял успешно и т. н.

Касетата на ИВЕЛИН ще ви даде не само научни обяснения на тези явления, но и конкретни техники за визуализация, за изчистване от този вид въздействия.