logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Всички сме магьосници

В-к "Свръхестественото" 1999г.

Всеки човек има латентни магически способности и възможности. Преди хилядолетия те са били развити у всички хора, но тъй като не са ги използвали правилно, постепенно са закърнели.

Има много начини човек да развие своите вътрешни дадености и способности, стига да има желание и нужното постоянство и да няма някакви сериозни здравословни проблеми. В противен случай, вместо да си помогнете, само бихте си навредили.

На първо място, трябва да влезете в нормален режим на живот, т.е. да развиете у себе си по-силна воля. Имам предвид много по-силна от тази, която проявявате в ежедневието.

След като сте овладели волята си, трябва да започнете да я приучвате да прави неща, които са непонятни за повечето хора.

Трябва да си създадете хранителен режим, отговарящ на способностите на вашия организъм. Ако обикновено се храните по три пъти на ден, опитайте постепенно да преминете на двукратно хранене. Ако употребявате алкохол, намалете постепенно количеството му. Ако пушите, постепенно намалете броя на цигарите и накрая се откажете от този навик.

Не подтискайте естествените си физически и психически потребности, тъй като това води до натрупване на вътрешни напрежения, а оттам – и до развиване на различни заболявания.

Ако решите да се отказвате от някакъв вреден навик, не го правете изведнъж, тъй като не всеки има тази вътрешна воля и ако не успее веднага, може да се отчае и откаже. Напишете проблема си на листче. След това скъсайте листчето с пълното съзнание, че унищожавате онова, което ви създава проблем. Скъсайте го! Унищожете го съвсем съзнателно! След това конкретизирайте това, което ви притеснява, и това, което искате да постигнете. Трябва да го направите с абсолютно изчистено от всякакви странични мисли и емоции съзнание, за да можете да прехвърлите цялата си психическа енергия към изчистването на това, което желаете да преодолеете, и към постигането на това, към което се стремите.

Описаният режим на пръв поглед изглежда невъзможен или много труден за повечето хора, но всъщност се постига много лесно, стига да имате нужното желание.

Следващото, което трябва да направите, е да минете на режим на пълен глад. Няколкодневен режим, при който се приема само вода. Може да използвате и дестилирана вода, но преварената е за предпочитане, тъй като в нея са запазени по-голяма част от минералите, които се съдържат в обикновената вода. Водата развива трансцеденталните способности във висша степен. Можете да пиете вода винаги, когато сте гладен или жаден, но не повече от 200-300 мл. на един прием. Водата се приема топла на малки глътки. През тези няколко дни не се пие дори и чай. Ако усетите, че ви прилошава или получавате някакви други подобни симптоми, това показва, че все още не сте готов да развиете допълнителни способности, които са необходими за занимания с практическа магия, т.е. организмът ви не е достатъчно изчистен от токсини. В такъв случай трябва да прекъснете гладуването, като се захраните с нещо леко (например с 1-2 чаени лъжички мед) и след като състоянието ви се нормализира да се опитате отново да направите този режим.

Много е важно след 2-3 дневно гладуване да се захраните правилно. Основният принцип на захранването можете да прочетете в книгата по лечебно гладуване и да го пригодите за себе си.

Описвам схемата, която самият аз съм прилагал, и тя до известна степен се различава от описаните в другите магически книги.

След като осъществите успешно гладуване, вече може да преминете към по-специален режим на хранене. Препоръчвам ви да наблегнете на билковите чайове, ако искате да развиете интелектуалните си способности. А за да развиете магическите си способности, към тях трябва да прибавите и един-два черни чая на ден.

Особено внимание трябва да обърнете на храната. При различните учения за практическа магия се прилагат най-различни режими за храна, които зависят от местоположението на страната, в която живее човекът. Има огромна разлика между начините на хранене в Азия, Африка, Америка и у нас. Те са съобразени с природните особености на хората, с климата. Например един ескимос, захранен от малък с месо, не може да се чувства добре на пълен вегетариански режим и обратното – човек, консумирал през целия си живот растителна храна, би се отровил от месо.

Препоръчително е да се консумират в по-голямо количество плодове и зеленчуци. Естествено, мляко, яйца, сирене и др. могат да се употребяват, но в по-малко количество. Трябва да се ограничи до минимум консумацията на месо.

Има няколко различни типове хора, в зависимост от мисловната им нагласа за подобен род операции. Универсална система за развитие на магически способности, както и универсална система за лечение няма, всичко е строго индивидуално, така че всеки си ги настройва сам за себе си. Има хора, които се чувстват най-добре на вегетариански режим, други, като минат на чисто вегетариански режим на храна, не се чувстват комфортно, трети се чувстват най-добре на смесен режим, но има и такива, които се чувстват най-добре само на месо.

За развитие на собствения магически потенциал ежедневно, в продържение на 10-20 дни, изпивайте по 1 чаша звездна вода. Приготвя се по следния начин: В чаша с вода се слага чист сребърен предмет (да не е във форма на кръст) и съдът се оставя навън под звездното небе (по възможност под бор, шипка, дъб или някакво друго дърво или храст). Престоява 12 часа. След това предметът се изважда и водата се изпива сутрин половин – един час преди закуска. Съдът може да се постави и на балкона под саксия с цвете, но ефекта не е толкова добър.


Ивелин Иванов