logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Много черни магии се правят ...

"Много черни магии се правят в Добруджа"

В-к "Север - изток", 1994 г.

Кабинетът на младия (само на 23 години) радиестезист от Добрич Ивелин Иванов прилича на лекарски с подредеността си и картотеката на пациентите. Останалото е необичайно – картините с биополева живопис с лечебно въздействие по стените, странните за непосветения оръдия на труда, дори самия вид на Ивелин, който би приличал на магьосник, ако не беше толкова млад и красив. На лявата си ръка носи три пръстена с особена форма, за които казва, че имат благотворно въздействие. Двата са правени по негови проекти, а третият е стар немски пръстен от 8 метала, сребро и камъни.

Ивелин се занимава с радиестезична прогностика, диагностика и природолечение. Започнал преди 4 години. Като спортист в Националния отбор по плуване правел масажи. Забелязал, че с масаж премахва болки. На едно състезание плувкиня започнала да се превива от стомах. Усетил, че ръката му сама искала да се залепи за стомаха на момичето. ”Не знаех, че имам някакви способности, нито бях чувал за такива неща.” Опитал и на момичето му минало. Това го накарало да търси срещи с хора с екстрасензорни способности, изкарал курсове по радиестезия, тръгнал по конгреси и симпозиуми. Ученик е на Георги Йосифов. Поддържа тесни контакти с радиестезистите Иван Вълчев, Кръстьо Минев и гладолечителката Милена Нейкова.

Уредите, които Ивелин ползва за диагностика са радиестезичен линеал и радиестезичен детектор – махало. Пред него са подредени и т.н. свидетели – картончета със списъци на човешките органи и закодирана информация. Кичур от коса на пациента Ивелин поставя в края на линеала, защото косата носи информация от целия организъм, и започва измервания за всеки орган по отделно. 8 метра излъчване трябва да има човешкото тяло във всички посоки при идеално здраве. Нормалните стойности са от 7,90 до 7,93.

Ивелин Иванов произвежда собствени биостимулатори и неутрализатори-катализатори за вредни вълни. Идеята му хрумнала, защото забелязал, че в Добруджа се правят много черни магии. ”Много хора се занимават с това и аз им обявих война.” Известни били около 30-40 вида магии с над 1500 разновидности. Носителите на отрицателната енергия можели да бъдат всякакви – щипки, храни, парцалчета, най-страшните (за смърт) се пишели с кръв на арабски езици. Неутрализаторите-катализатори Ивелин прави индивидуално според плана на помещението, за което са предназначени. Премахвали вредни влияния на геопатогенни зони, влияния от геомрежата на Хартман, от разсеяни радиоактивни елементи, подземни кухини и водни течения, токсичност и др., неутрализирали черни, червени и други магии. Основата на стимулаторите, които оказват благотворно влияние върху човешкия организъм, е закодирана информация на древни езици, енергизирана тъкан и импрегнирана вълна.

Ивелин се опитва да помогне на всеки, който го потърси. ”На конгреса по психотроника направих сеанси на две деца с церебрална пареза. После колежка ми каза да не правя друг път такива глупости, защото вредя на себе си. Когато имаш такова призвание, не можеш да мислиш за себе си”. Може би за това негова пациентка е писала: ”Трябва да сме благодарни, че в нашия град се е появил нов ”Исус” – Иво.”


Галина Петкова