logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Нло, загадъчни кръгове и ...

Нло, загадъчни кръгове и пророчески сънища

Лятото на 1989 г. Николай Мирчев, член на Общинската управа, свидетелства, че на стадиона се появява подобен на онези загадъчни кръгове, известен от полетата на Южна Англия. Диаметърът му бил от няколко метра, тревата била като смачкана жътва и "екскурзиантска" треска подминала сензацията. Продължаваме хронологично:

Преди година в дома на Николай в Крушари нещо присветва. Килимът се повдига и нещо като вихър минава под него. Свидетели са тъща му и жена му.
През септември 1991 г. Маргарита Мирчева и мъжът й се връщат в Крушари от Телериг, съседно село. Тя стои отдясно и забелязва светещ обект в небето, който не е звезда - по-голям е и присветва. Продължава да го наблюдава и от дома си в Крушари. Докато другите светещи обекти в небето: звездите, луната са си променили местата, малката светеща сфера стои на същото място с часове. После започва да се движи - ту нагоре, ту надолу, наляво и надясно. Наблюдават го и с бинокъл - ус­тановяват, че се състои от различни светлинки и цветове: синьо, зелено и жълто, които преливат като дъгата. Свидетел е съпругът й.

Пет месеца по-рано, на 17.IV.1991 г. в 21 ч. 45 мин. шофьор на "Баркас", пътуващ по главния път Добрич - Крушари, забелязва оранжева светлина около с. Свобода (в района на с. Крушари, на десетина километра). Елипсо­видното тяло с диаметър около метър го преследва, летейки на 5 м над колата, в продължение на 2 км. Същата вечер, след около половин час осем души, пътуващи за Крушари от съседното село Драганово наблюдават обект, излъчващ силна оранжева светлина над югоизточния край на Крушари (вероятно същото тяло). Свидетелите са анкетирани от Веселин Боянов и Ярослав Димитров от клуб "Търсачи на алтернативни форми на живот", Добрич (виж "5ф", бр. 1/92 г.). Точните показания с имената им се пазят в клуба.

А за натрупаните феноменални и необясними факти в Крушари и района лечителката Мария Маринова си има своя теория. Тя е наследила способностите на баба си, която била баячка.. Лекува с комбинация от контактен и безконтактен масаж и силното си биополе. Всяка вечер сънува пророчески сънища. В тях не само вижда предварително хора, предмети и ситуации, които се случват на другия ден, но и приема своите двама помощници – млади мъж и жена, които й помагат да лекува. Та Мария Маринова от Крушари смята, че отрицателната енергия в този район е прекомерна и идва не от Космоса, а от хората, които стават все по-лоши. Роки потвърждава това.

Впрочем Мария, Юлияна и Мими живеят в съседни блокове. Дали необикновените неща около тях не са плод на някакво дислоцирано там въздействие?

В края на краищата – Има ли зона в Крушари?