logo

ПубликацииПолезни връзки

Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Ивелине, помогни ми!

В-к "Домашен лекар"

Това са най-често срещаните думи, с които хората се отправят към офиса на Ивелин в гр. Добрич. С грейнала усмивка той посреща страдащите и изцяло се потапя в техните проблеми.

"В този край много се занимават с правенето на черни магии - споделя тъжно Ивелин - Хората страдат, смъртта става честа гостенка, децата се разболяват, нещастие шета из къщите. Моята задача е да ги разгадая и неутрализирам".

В кабинета на Ивелин има много интересни неща - линеал, с който той работи и измерва биоенергетичната вълна, картотека на развалени черни магии, пирамида за неутрализиране на вредни влияния, пакетчета с кичури коса, снимки. Основният уред, с който той работи е махалото. Като че ли то оживява в неговите ръцете. С него Ивелин прави диагностика, открива геопатогенните зони, определя хранителен режим и т.н.

Но най-голямото откритие по думите на Ивелин е създаденият от него биостимулатор, в който е внедрен код на древни езици. Ръката му като че ли сама се движи. Изписва странни клиновидни знаци, йероглифи, рисунки. Чрез него прaщат своите послания до нас древните хора.

Ако имате нужда от помощта на Ивелин, можете да го намерите на следния адрес: гр. Добрич, фирма "Биоспектър", тел: 058 3 84 26.

Заедно с него в кабинета работи и биоенерголечител. Двамата са чудесен екип. На добър час Ивелине!

Милена Нейкова