logo
Начало English
Всички продукти и дейности са обект на запазена марка,ноу и шоу-хау на "Био-М Ив.Иванов"Еоод
 

Книги

*** "ОТРОВАТА НА МАГИИТЕ" - първата книга на Ивелин Иванов


*** "МОЯТА МАГИЯ - ЖИВОТ ЗА ДОБРОТО" - втората книга на Ивелин Иванов

Книгата предлага много информация за радиестезията като наука, магията като реалност, естествени, изкуствени и смесени вредни въздействия и влияния, техники, средства и процедури за тяхното премахване, развитие на трансцедентални и магически способности, части от отзиви на хора, възползвали се от способите и методите на Ивелин Иванов, много биографични данни за пътя на развитието при автора, както и снимки на най-често срещаните и намирани в България носители на магия – муски.


*** "ОТРОВАТА НА МАГИИТЕ - ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-КЪСНО" – третата книга на Ивелин Иванов

Това са две различни книги, събрани в една!!!

Ръкописът съдържа почти цялата първа книга на Ивелин Иванов – ”Отровата на магиите”, излязла от печат през 1993г., както и продължението на засегнатите в първата книга теми, пречупени и продължени от новия опит на автора, придобит за единадесет годишния период от време.

Те разказват с подробности и за практикуваната от Ивелин Иванов древна система "ЕЛЕТИРАКСКЛОПУХ". Наименованието представлява съвкупност от седемте степени на древното учение. Застъпени са както начините, по които авторът е получил и получава знанията за системата, така и много упражнения за дишане, концентрация, развитие на трансцендентални и екстрасензорни способности, истински случаи, описание за използването на полускъпоценни и скъпоценни минерали, както и обяснение за индивидуалните им характеристики, рецепти, съвети, мисли ...